Fényforrások másképp!

A lámpák nemcsak abban segítenek, hogy lássunk a lakásban, hanem dizájn elemként is szolgálnak. Mostanában igen elterjedek a különböző formákat, méreteket öltő darabok. A lámpa tervezése segít abban, hogy már eleve be tudjuk lőni, hogy a lakás melyik részébe is illene elhelyezni ezt. Körülnéztünk az eladó lakások között, és felfedeztünk néhány jól mutató fényforrást. Inspirációként a pinterest oldaláról is hoztunk ötleteket.

A VI. kerületi otthon nappalijában egyedibbnél-egyedibb lámpa stílusokat láthatunk. A trendnek megfelelően felfedezhetünk kisebb falra rögzítetteket, de mennyezetből csüngőket is.

eladó lakások

Hasonlóan divatos darabot láthatunk ebben a belvárosi otthonban is, amiben az ebédlő asztal fölötti tölcsér alakú csillár, igencsak találó a lakás stílusához.

lakberendezés

Ha a sík felületet formákkal dobnánk fel, akkor ilyen alakokat is választhatunk!

lámpa ötletek

Egy fotel, kanapé mellett nagyon jól mutat ez a világítótest, aránylag kicsi, de mégis nagy fényt áraszt a szobában!

I. kerületi otthonok Hasonló álló lámpákat is beszerezhetünk. Ha megnézzük a kínálatot, akkor bizony találunk ebből több változatot is.

eladó ingatlanok Budapest

Ha kétszintes lakásról beszélünk, akkor a lépcsőkön való botorkálást megelőzhetjük a képeken látható ötletekkel. A kis-nagy méretű formás lámpák mind nagyon jól mutatnak, kifejezetten tetszik ez a gömbös, fentről lelógó módszer.

lámpák

Forrás: https://hu.pinterest.com/


© 2021 (v150.202005)