Már megint budai ékszerdobozokat találtunk

Felújítások során egészen új formát adhatunk lakásunknak. A műszaki részén túlesve az esztétikai kialakításokat tervezhetjük. A kellemes összhatás érdekében a színek mellett a formákra, méretekre és anyagokra is figyelnünk kell. Az átalakítások után olyan tereket kaphatunk, amikben jó lenni, ha körbenézünk a lakásban, akkor szerethető nappali, modern konyha, divatos fürdő és kényelmes háló fogadjon. Főleg lakáseladás előtt minden teret egy kicsit rendbe kell tenni, a látvány érdekében is.

eladó lakások

Mielőtt belevágnánk a keresésbe, jó eldönteni, hogy bútorozott, vagy bútorozatlan lakást keresünk, vagy milyen elosztásra vágyunk, na meg, hogy milyen állapotban legyen az adott ingatlan. Buda különböző kerületeiben néztünk körül és válogattunk az ízlésesen felújított otthonok között.

A Mamuttól 5 percre egy álomszépen felújított 2 szobás, amerikai konyhás otthont is kinéztünk. Felújítást nem csak a lakásban végeztek, hanem az épületben is láthatók a módosítások. Az angol stílusú konyha a konyhaszigettel nagyon szépen mutat, hasonló elképzeléseket valósítottak meg a lakás többi részében is.

II. kerületi ingatlanok

A Halászbástya tövében megbúvó 76 nm-es lakás szép berendezési elemekkel köszönti az ide látogatókat. A hangulaton a természetes fény beáramlása dob, de a teraszról látható csodás panoráma is.

Víziváros

Gellért-hegyen egy 3 szobás, újszerű lakás nyújt kedvező látványt. A külön bejáratú szobák, a két fürdő, és a nagy méretű terasz mind a lakók kényelmét szolgálják. A tágas, hangulatos terek és a berendezési elemek egyfajta eleganciát sugallnak. Itt garantált a biztonság, a 24 órás portaszolgálat éjjel-nappal rendelkezésre áll.

budai lakások

A XII. kerületben, a Nagyenyed utcában egy napos, praktikus lakás fogad. Az akár azonnal költözhető dizájnos lakás alaprajzával és kialakításával is különleges atmoszférát teremt. A barna-fehér színekben gazdag 3 szobás ingatlan kellemes otthon töltött percekkel ajándékoz meg.

XII. kerületi lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)