Hangulatos otthonlét, színpompában!

Általában az az elfogadott, ha három, maximum négy szín található egy lakásban, de ez nem szabály! Ha vidám, hangulatos tereket szeretnénk, akkor több, élénkebb színt is felhasználhatunk. Ezek megfelelő kombinálása úgymond gyógyító hatással is van ránk, a környezetünkre, vagy a hozzánk látogatókra. A harmóniát megteremthetjük a kiválasztott bútordarabokkal és kiegészítőkkel. A nagy színáradatot nem mindenki szereti ezért is fontos, hogy a személyiségünkhöz ez illeszkedjen.

Mutatunk néhány színes lakást, amiből inspirációt is szerezhetünk!

A Bajza utcában levő lakás minden szobájában valami színes tárgyat fedezhetünk fel, ami a fehér falak mellett kihangsúlyozódnak.  A képen is látható, hogy az élénkebb színek kerültek előtérbe, ami a sötétítő, díszpárnák, abrosz jelenlétében valósul meg.

VII. kerületi lakások

Gyakran csak a dekorációs elemek lesznek színesek, de néha az is nagyon menő, ha a bútordarabjaink is azok. Ebben a nappaliban a kanapé, a kis fotel színe kerül fókuszba!

eladó lakások Budapest

Egy erősebb színű asztal, szék, fotel is már egészen más atmoszférát teremt az adott térben. Az előbbi, meg a lentebb látható elképzelések is bizonyítják, hogy nem feltétlenül szükséges sok színes tárgy, elég egy-kettő is!

budapesti lakások

A dinamikusan ható kék szín nagyon elterjedt mostanában, a kiemelt  lakás mindegyik szobájában felfedezhetők az ebben a színben pompázó bútordarabok. Általában a hálószobában nem annyira elterjedt a kihívó színek választása, de itt bevállalták!

eladó lakások

A Vízivárosban levő otthonban szőnyegekkel oldották meg a szimplább kinézetet. A tarka-barka, csíkos, formákkal teli darabok egy régies beütést is adnak!

budai lakások

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

Nagyot zuhant a forint, ennyibe kerül az euró

Nagyot zuhant a forint, ennyibe kerül az euró

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon, az euró és a svájci frank ellenében 0,4 százalékkal, a dollárral szemben 0,6 százalékkal.

A kormány nem ünnepli hivatalosan a 20 éves EU-tagságot, a Közgazdasági Társaság igen

A kormány nem ünnepli hivatalosan a 20 éves EU-tagságot, a Közgazdasági Társaság igen

A kormány hivatalosan nem rendez központi ünnepséget az Európai Uniós tagság 20. évfordulóján, ám a Magyar Közgazdasági Társaság konferenciasorozatot indított. 

© 2024 (v2.202102)