Fókuszban a dizájnos dohányzóasztalok!

A lakás dizájn egyik fontos tere a nappali, aminek berendezési elemeit tekintve mindig eltérhetünk az unalmas megoldásoktól. A dohányzóasztal központi szerepet kap a nappaliban tartózkodáskor, bejegyzésünkben most erre fektettük a hangsúlyt. Esztétikai látványán kívül az igénybe vétele is kedvező, hiszen tárolóként, tartóként is használhatjuk. Mennyire megkönnyíti az életünket, ha az olvasó szemüvegünket le tudjuk ide tenni, vagy a teás bögrét, könyvet, távirányítót, bármit.

Több debreceni lakás közül ezt a fiatalosan felújított szép lakást választottuk ki. A szoba közepén egy dupla szintes asztalt láthatunk, aminek a felső fele elfordított állapotban van. A világos barna színével illik a világosabb kanapékhoz.

debreceni lakások

A XIII. kerületi otthon nappalijában ezt a félig üveg és fa anyagú asztal nagyon jól mutat. Hasznos darab, hiszen nem csak a tetejére tudunk elhelyezni tárgyakat, hanem az üveglap alá is.

XIII. kerületi lakások

A letisztult, design lakás nappalijában egy üvegasztalt láthatunk, aminek formája sem a megszokott asztal formát ölti.

Erzsébetvárosi lakások

 

A megszokott, a magasabb asztalok használata, de ebben a nappaliban az alacsony fekvésű volt a nyerő! A választással, nagyobbnak látszik a tér is.

II. kerületi lakások

 

 

 


© 2021 (v2.202102)