Szép számmal van jó minőségű kis és nagy lakás Székesfehérváron

Székesfehérvár vonzó a Balaton, a Velencei-tó és Budapest közelsége miatt. A két tó között található város lehetővé teszi, hogy nyáron a forró napokon a lehetőségek tárházából válogassunk és könnyedén leugorjunk kikapcsolódni, lubickolni. Székesfehérváron is megtalálhatjuk a nekünk megfelelő szórakozási feltételeket. Ez a válogatás az eladó lakásokra fókuszál, amik kisebb-nagyobb méretűk miatt egyedülállóknak, családoknak, befektetésre is alkalmasak.

Először ezt a Székesfehérvár frekventált részén lévő, azonnal költözhető lakást szemeltük ki. A két szoba napfényben úszik, így nyári napokon is kedvező hangulatban lehetünk. A négy emeletes épület II. emeletén elhelyezkedő otthon nagyobb szobájából egy teraszra is kiléphetünk, ahol a levegőn is élvezhetjük a napsütést. Az ingatlan 18,5 millió forintba kerül.

eladó lakások

A Fecskeparton egy 2 szobás, szépen felújított otthon várja az új lakókat. A gázkonvektor egy éves, emellett a fürdőszobában a vezetékek is ki lettek cserélve, de az ajtók, konyhabútor is újszerű állapotban van. Az erkélyes, szép látványt nyújtó ingatlan 22,9 millióba kerül.

eladó felújított lakások

A belváros közeli, kétszintes lakás megfelelő lehet befektetési szempontból is, az alsó szinten kialakítható üzlet vagy iroda közvetlenül megközelíthető az utcáról. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a belváros, buszmegállók, üzletek, hivatalok is könnyen elérhetők. Beosztása kedvező lehet családok számára is. Az ingatlan 31 millió forintért eladó!

eladó 3 szobás lakások

37 millió forintért ez a 126 négyzetméteres, tágas polgári lakás is szép tereket biztosít a jövőbeli lakóknak. Beosztása kedvező nagy családosoknak, akik ebben kényelmesen elférnek. A parkosított udvarban egy darab kocsibeálló is a rendelkezésre áll, valamint a pincében külön tároló helyiség is van.

eladó lakások Székesfehérvár

Az Álmos vezér utcában egy zöldövezeti, gyerekbarát 2+2 szobás lakást is találtunk. A társasházi lakás minden igény kielégít, a fürdőszobában is nagy kádat kínál a pihenésre, gyerekek kikapcsolódására. Az autónak is van hely egy önálló garázsban, aminek ára hozzá van számolva a 38,9 millió forinthoz.

eladó újszerű lakások

© 2021 (v2.202102)