Pomázi különlegességek zöld övezetben!

A látványos és minőségi kialakításokkal rendelkező családi házak igen keresettek a piacon. A belső tereken kívül még ennek elhelyezkedése, megközelítése és környezete is fontos. A zöld, fákkal, növényekkel teli területen az egyszerű telekből egy kikapcsolódásra alkalmas helyet szeretnének kialakítani. Kell az udvar a felnőtteknek, de a gyerekeknek is, hiszen ha megengedhetjük, akár egy önálló játszóteret is megálmodhatunk. Most az agglomerációban található Pomázt vettük célpontul, innen válogattunk különböző árkategóriájú ingatlanokat.

Először egy 129,9 millió forintba kerülő 6+1 szobás családi házat mutatunk. A körpanorámás telken egy minden igényt kielégítő otthon nyújt tágas és világos tereket. A szép kilátással rendelkező teraszon grillező, kemence és bárpult is vár, ami összejövetelekkor, családi ebédekkor jól jöhet. A pincében egy dupla garázs, bortároló, kondi terem is ki van alakítva.

nagy telkes házak

Ebben az árkategóriából egy 6 szobás ingatlant is kiemeltünk, ami gazdálkodásra is alkalmas, hiszen a 6740 nm-es telken erre bőven van lehetőség. A főépület mellett egy vendégház, egy lóbeálló, lovaspálya, ehhez tartozó öltöző is mind megtalálható. A természetközeli lakóhely akár több generáció lakhatására is alkalmas, de kis átalakítással befektetési szempontból is kedvező.

pomázi ház

A HÉV megállójától pár perces sétára egy 185 nm-es lakóterületi családi ház teremt kellemes hangulatot. Az alsó szinten egy gépesített konyha, tágas étkező, terasz-kertkapcsolatos nappali, hálószoba, fürdőszoba vár. A felső szinten 4 szoba, napozóterasz van, a tetőteret pedig akár be is építhetjük. A felújított ház 67 millió forintba kerül.

nagy telkes családi házak

Közel 60 millióért árulják ezt a 2003-ban ytongból épült panorámás otthont, ami egy 823 nm-es telken fekszik. A jó hangulatú otthont egy terasz ölel körbe, ahonnan a telken található grillsütőhöz, játszótérre, egy kerti tárolóhoz, valamint egy 40 m2-es különálló kis házhoz juthatunk. Az ingatlan megközelítése aszfaltos úton történik, közelben iskola, buszmegálló is van.

pomázi családi ház

Pomáz vadregényes hegyoldalán egy óriás telken levő ingatlant láthatunk, jobban mondva kettőt, mivel befejezésre váró másik épület is található itt. A fő épület kétszintes, aminek egyik bejáratához a verandán keresztül vezet az út. A ház több szeglete befejezésre szorul, de ami készen van már az nagyszerűen mutat. A 36 millióba kerülő családi ház panorámával is megajándékoz!

Pomáz

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)