Exkluzív lakás, amihez három terasz is tartozik!

Elég ritka az olyan lakás, amihez több terasz is kapcsolódik. Miért is jó ez? Például egy kétszintes lakásnál az alsó vagy felső szinteken is igénybe vehetjük a teraszt és egészen új kialakítást gondolhatunk ki. Sok lehetőség van, beépíthetjük, berendezhetjük úgy, hogy nyáron kellemesen kiülhessünk, vagy tárolóként is használhatjuk. A kilátás is fontos, főleg ha egy kis zöldet, fákkal teli helyet is látunk az épületek között. A városban sajnos ez nem mindig lehetséges, így még annak a kis zöldnek is örülünk kell. A külső kerületekben azért gyakrabban élvezhetjük a zöld területeket. A lakófunkciójú XVIII. kerület nagyobb részben családi házakkal és lakótelepekkel beépített, de ipari létesítmények is megjelennek. Itt található a Liszt Ferenc repülőtér, ami forgalmasabbá teszi a területet.

Bejegyzésünkben Alacskai úti lakótelepen levő exkluzív kialakítású lakást vettünk szemügyre, ami 53 millió forintba kerül. A környék ellátottsága kiváló, a tömegközlekedés sem okoz gondot, hiszen pár perces sétára elérhető a 182, 282E, 166, 266 és a 950-es éjszakai járatok buszmegállója.

budapesti lakások

Még több képért kattints a fotóra!

A lakás felújítása során magas szintű burkolatokat, tapétákat használtak, a bejárati ajtó is biztonságira lett kicserélve. Az otthon nappalija a modern ember elvárásainak megfelelő lakberendezést kapott, ezt a vonalat akár a többi szobában is alkalmazhatjuk.

A lakás belső kétszintes, ami összesen 100 nm-es területen fekszik. A beosztása nagyszerű, így a intim terek kényelmesen az emeleten lehetnek, az alsó szinten pedig nyugodtan fogadhatjuk a barátokat, családtagokat, ide érkező vendégeket. A nagyobb családok kellemesen elférnek, minden családtagnak külön szobát biztosíthatunk.

Az alsó szinten egy amerikai konyhás nappalival találkozhatunk, ahol ami minőségi gépekkel van ellátva, a hangulatot viszont a Led lámpa világítás adja. Ebből a térből léphetünk ki az egyik erkélyre, amit ha berendezünk egy kicsit a lakás atmoszférájához illően jó időtöltésre alkalmas helyiség lehet. A felső szintre egy dizájnos lépcsőn jutunk fel, ahol 2-2 hálószoba és 1 kádas, meg 1 tusolós fürdőszoba vár. A szint mindkét végén erkély került kialakításra. Az erkélyekről a ház belső udvarára van kilátásunk, ahol fák és játszótér is egyaránt megtalálható.

Budapesti lakások

Még több képért kattints a fotóra!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

A Roszatom bemondta: jövőre már épül a Paks II.

A Roszatom bemondta: jövőre már épül a Paks II.

 Az orosz cég vezetője szerint 2024-ben lesz az "első beton öntése".

Tabukat döntött le, és sokak életét könnyítette meg távozásával a lemondott miniszterelnök

Tabukat döntött le, és sokak életét könnyítette meg távozásával a lemondott miniszterelnök

Kimerült és nem tud tovább teljesíteni eddigi szintjén - leegyszerűsítve ezzel indokolta lemondását a jelen idők egyik legnépszerűbb politikusa, Jacinda Ardern.

© 2023 (v2.202102)