Süssünk-főzzünk a modern amerikai konyhánkban!

Az amerikai konyha megjelenése lehetővé tette, hogy főzés közben se legyünk egyedül. A konyhánkban, főzés közben is részese lehetünk mindannak, ami az ebédlőben vagy a nappaliban folyik. Nagyon előnyös egy ilyen konyha, amikor vendégeket fogadunk, hiszen ha épp a főzéssel tevékenykedünk mi sem maradunk ki a beszélgetésekből, történésekből. Az étkező közeli jelenléte az étellel való futkározást is megkönnyíti. A stílusok, a színválasztás inspirációnak jól jöhetnek. Nézz szét a válogatásunkban és gazdagodj ötletekkel.

Budapest I. kerületében levő másfél szobás felújított otthon konyhája párnak, vagy egy személynek tökéletes lehet. A tereket ízlésesen elválassztja a pult és a csempe sötét színe. A falból lelógó fényforrások megteremtik az étel fogyasztása közbeni, remek hangulatot.

nappali

 

Ha egy kicsit színesebb lakásrészre vágynánk, akkor hasonló kialakítás is nagyszerűen mutat. A felhasznált anyagok, a választott színek és dísztárgyak megteremtik a kívánt atmoszférát.

Budapesti lakások

A sötét bútorok, a nagy konyhasziget és a természetes fény ötvözése egy erőteljesebb teret kínálnak. Példának ezt a VIII. kerületi lakást mutatjuk most be.

VIII. kerületi ingatlanok

Az erős barna szín is kecsegtető. Ebben az amerikai konyhában a kő és a plafon dizájnja jól kigondolt, ezek szépen kiemelik a különleges falakat. A használt lámpák is nagyon menők! Ugye?

XII. kerületi képek

© 2021 (v2.202102)