Látott már ilyen luxus-fürdőszobát?

A családi házak jóval tágasabb fürdőszobákat kínálnak, ezért több típusú kialakítás is szóba jöhet. Ha már a tér is adott, akkor nemcsak az alapdolgok beszerzésére gondolhatunk, hanem egyéb kényelmet szolgáló berendezésre is. Az álom látványt és hangulatot fokozhatjuk a dísztárgyak, növények, gyertyák és akár egy tévé elhelyezésével is.

A helyiség berendezésekor a – néha extrém – tárgyakon kívül a különleges színek is hozzájárulnak a kívánt érdekes, nem mindennapi atmoszféra megteremtéséhez. Ha megnézzük a kiválasztott ingatlanokat, akkor láthatjuk, hogy a fent említett tényezők sokat segítenek abban, hogy kellemes perceket töltsünk a fürdőszobákban.

Újhartyánban erre a 6 szobás családi házban levő fürdőre figyeltünk fel. A kádban megpihenhetünk, közben pedig akár a lámpa mellett olvashatunk, vagy televíziót is nézhetünk. A nyugodt pillanatokat megéléséért az egész tér segítségünkre van!

eladó csaldi házak

Újpest kertvárosában a 10 szobás luxus kivitelezésű villa fürdőszobái kínálnak kellemes látványt. Az ezekben felfedezhető színek és csempék elhelyezése nagyszerű elgondolás eredménye, kellemes a szemnek!

fürdő dizájn

Dunakeszin, egy 4 szobás, luxus otthonbann egy ultra modern bútordarabokkal és kiegészítőkkel berendezett fürdőt láthatunk! A helyiség tusoló fülkét és beépített, pezsgő fürdőkádat is kínál a kikapcsolódáshoz, ezzel a kettős lehetőséggel minden családtag igényét kielégítheti.

eladó házak Dunakeszi

Az exkluzív, 6 szobás ikerházfél sok extrát rejt, többek között megemlíthető a közlekedést segítő lift, beltéri úszómedence, jacuzzi és szauna is. Ha megnézzük a családi házak választékát kevés olyan otthont találnánk, amiben bevállalták a fekete színt, de ezt használva a szoba teljes hangulata erőteljesebb, ütősebb.

II. kerületi házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)