Látott már ilyen luxus-fürdőszobát?

A családi házak jóval tágasabb fürdőszobákat kínálnak, ezért több típusú kialakítás is szóba jöhet. Ha már a tér is adott, akkor nemcsak az alapdolgok beszerzésére gondolhatunk, hanem egyéb kényelmet szolgáló berendezésre is. Az álom látványt és hangulatot fokozhatjuk a dísztárgyak, növények, gyertyák és akár egy tévé elhelyezésével is.

A helyiség berendezésekor a – néha extrém – tárgyakon kívül a különleges színek is hozzájárulnak a kívánt érdekes, nem mindennapi atmoszféra megteremtéséhez. Ha megnézzük a kiválasztott ingatlanokat, akkor láthatjuk, hogy a fent említett tényezők sokat segítenek abban, hogy kellemes perceket töltsünk a fürdőszobákban.

Újhartyánban erre a 6 szobás családi házban levő fürdőre figyeltünk fel. A kádban megpihenhetünk, közben pedig akár a lámpa mellett olvashatunk, vagy televíziót is nézhetünk. A nyugodt pillanatokat megéléséért az egész tér segítségünkre van!

eladó csaldi házak

Újpest kertvárosában a 10 szobás luxus kivitelezésű villa fürdőszobái kínálnak kellemes látványt. Az ezekben felfedezhető színek és csempék elhelyezése nagyszerű elgondolás eredménye, kellemes a szemnek!

fürdő dizájn

Dunakeszin, egy 4 szobás, luxus otthonbann egy ultra modern bútordarabokkal és kiegészítőkkel berendezett fürdőt láthatunk! A helyiség tusoló fülkét és beépített, pezsgő fürdőkádat is kínál a kikapcsolódáshoz, ezzel a kettős lehetőséggel minden családtag igényét kielégítheti.

eladó házak Dunakeszi

Az exkluzív, 6 szobás ikerházfél sok extrát rejt, többek között megemlíthető a közlekedést segítő lift, beltéri úszómedence, jacuzzi és szauna is. Ha megnézzük a családi házak választékát kevés olyan otthont találnánk, amiben bevállalták a fekete színt, de ezt használva a szoba teljes hangulata erőteljesebb, ütősebb.

II. kerületi házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)