Látott már ilyen luxus-fürdőszobát?

A családi házak jóval tágasabb fürdőszobákat kínálnak, ezért több típusú kialakítás is szóba jöhet. Ha már a tér is adott, akkor nemcsak az alapdolgok beszerzésére gondolhatunk, hanem egyéb kényelmet szolgáló berendezésre is. Az álom látványt és hangulatot fokozhatjuk a dísztárgyak, növények, gyertyák és akár egy tévé elhelyezésével is.

A helyiség berendezésekor a – néha extrém – tárgyakon kívül a különleges színek is hozzájárulnak a kívánt érdekes, nem mindennapi atmoszféra megteremtéséhez. Ha megnézzük a kiválasztott ingatlanokat, akkor láthatjuk, hogy a fent említett tényezők sokat segítenek abban, hogy kellemes perceket töltsünk a fürdőszobákban.

Újhartyánban erre a 6 szobás családi házban levő fürdőre figyeltünk fel. A kádban megpihenhetünk, közben pedig akár a lámpa mellett olvashatunk, vagy televíziót is nézhetünk. A nyugodt pillanatokat megéléséért az egész tér segítségünkre van!

eladó csaldi házak

Újpest kertvárosában a 10 szobás luxus kivitelezésű villa fürdőszobái kínálnak kellemes látványt. Az ezekben felfedezhető színek és csempék elhelyezése nagyszerű elgondolás eredménye, kellemes a szemnek!

fürdő dizájn

Dunakeszin, egy 4 szobás, luxus otthonbann egy ultra modern bútordarabokkal és kiegészítőkkel berendezett fürdőt láthatunk! A helyiség tusoló fülkét és beépített, pezsgő fürdőkádat is kínál a kikapcsolódáshoz, ezzel a kettős lehetőséggel minden családtag igényét kielégítheti.

eladó házak Dunakeszi

Az exkluzív, 6 szobás ikerházfél sok extrát rejt, többek között megemlíthető a közlekedést segítő lift, beltéri úszómedence, jacuzzi és szauna is. Ha megnézzük a családi házak választékát kevés olyan otthont találnánk, amiben bevállalták a fekete színt, de ezt használva a szoba teljes hangulata erőteljesebb, ütősebb.

II. kerületi házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)