Ki mondta, hogy a külső kerületekből sokáig tart beérni a belvárosba?

Ma már közhelynek számít, hogy az agglomerációból sokszor gyorsabban be lehet érni a belvárosba, mint a külső kerületekből. Ez azonban csak akkor igaz, ha rosszul választunk kerületet, és azon belül is környéket.  A forgalmas, metróvonallal is ellátott csomópontok környéke ugyanis lényegesen kedvezőbb közlekedés szempontjából, mint az agglomeráció.

Jó példa a fentiekre a KÖKI Terminál környéke, ahonnan az M3-as metróval mindössze 12 perc alatt a városközpontban, vonattal pedig csupán 14 perc alatt a Nyugati pályaudvaron lehetünk. Ha ennél messzebbre utaznánk, a Liszt Ferenc repülőteret is elérjük mindössze 20 perc buszozással. A kedvező közlekedési feltételek mellett ráadásul itt jóval csendesebb, nyugodtabb környezetben élhetünk méghozzá nem belvárosi árakon.

Hirdetés

Az életüket most kezdő, első lakásukat vásárló, családalapítás előtt álló fiatalok nem engedhetik meg maguknak a belső kerületek árait, így közülük egyre többen keresnek lakást a külső kerületekben. Fiatalként fontos számukra a modern, fiatalos lakókörnyezet, és amennyiben a CSOK-ot is igénybe szeretnék venni az új építésű lakások között keresgélnek.

Számukra jelenthet megoldást egy olyan lakópark, ami fiatalos megjelenésével valamely külső kerületben, mégis kiváló közlekedési feltételek mellett található. A Triad Homes KÖKI épp egy ilyen fejlesztés, mely a Lehel utcában a KÖKI Terminál közelében valósul meg.

A 138 lakásból álló projekt csendes, zöld környezetben helyezkedik el, más lakóparkok közül egyedi homlokzatával, ívelt vonalvezetésű erkélyeivel, teraszaival emelkedik ki. A lakások 99%-a rendelkezik terasszal vagy erkéllyel, belső elrendezésükre a tágas terek jellemzőek. Lakáskínálatában elsősorban az első lakás céljára alkalmas kislakásokat találunk, de aki CSOK-kal keres nagyobb lakást vagy a kedvező elhelyezkedés miatt befektetési lehetőséget keres, az is megtalálhatja számításait.

A komfortos, minőségi életteret nyújtó lakások a felsőbb emeleteken, a parkolóhelyek, tárolók az alagsorban és a földszinten kapnak majd helyet. A lakásokban a meleget házközponti fűtés biztosítja padlófűtésen keresztül, nagy üvegfelületeinek köszönhetően a lakások világosak. A 2020 márciusában átadásra kerülő projektben a burkolatokat a lakók választhatják ki kiváló minőségű anyagokból.

A cikk megjelenését a Triad Homes KÖKI fejlesztője támogatta.


© 2020 (v150.202005)