Ki mondta, hogy a külső kerületekből sokáig tart beérni a belvárosba?

Ma már közhelynek számít, hogy az agglomerációból sokszor gyorsabban be lehet érni a belvárosba, mint a külső kerületekből. Ez azonban csak akkor igaz, ha rosszul választunk kerületet, és azon belül is környéket.  A forgalmas, metróvonallal is ellátott csomópontok környéke ugyanis lényegesen kedvezőbb közlekedés szempontjából, mint az agglomeráció.

Jó példa a fentiekre a KÖKI Terminál környéke, ahonnan az M3-as metróval mindössze 12 perc alatt a városközpontban, vonattal pedig csupán 14 perc alatt a Nyugati pályaudvaron lehetünk. Ha ennél messzebbre utaznánk, a Liszt Ferenc repülőteret is elérjük mindössze 20 perc buszozással. A kedvező közlekedési feltételek mellett ráadásul itt jóval csendesebb, nyugodtabb környezetben élhetünk méghozzá nem belvárosi árakon.

Az életüket most kezdő, első lakásukat vásárló, családalapítás előtt álló fiatalok nem engedhetik meg maguknak a belső kerületek árait, így közülük egyre többen keresnek lakást a külső kerületekben. Fiatalként fontos számukra a modern, fiatalos lakókörnyezet, és amennyiben a CSOK-ot is igénybe szeretnék venni az új építésű lakások között keresgélnek.

Számukra jelenthet megoldást egy olyan lakópark, ami fiatalos megjelenésével valamely külső kerületben, mégis kiváló közlekedési feltételek mellett található. A Triad Homes KÖKI épp egy ilyen fejlesztés, mely a Lehel utcában a KÖKI Terminál közelében valósul meg.

A 138 lakásból álló projekt csendes, zöld környezetben helyezkedik el, más lakóparkok közül egyedi homlokzatával, ívelt vonalvezetésű erkélyeivel, teraszaival emelkedik ki. A lakások 99%-a rendelkezik terasszal vagy erkéllyel, belső elrendezésükre a tágas terek jellemzőek. Lakáskínálatában elsősorban az első lakás céljára alkalmas kislakásokat találunk, de aki CSOK-kal keres nagyobb lakást vagy a kedvező elhelyezkedés miatt befektetési lehetőséget keres, az is megtalálhatja számításait.

A komfortos, minőségi életteret nyújtó lakások a felsőbb emeleteken, a parkolóhelyek, tárolók az alagsorban és a földszinten kapnak majd helyet. A lakásokban a meleget házközponti fűtés biztosítja padlófűtésen keresztül, nagy üvegfelületeinek köszönhetően a lakások világosak. A 2020 márciusában átadásra kerülő projektben a burkolatokat a lakók választhatják ki kiváló minőségű anyagokból.

A cikk megjelenését a Triad Homes KÖKI fejlesztője támogatta.


© 2021 (v150.202005)