Így válaszd el praktikusan a teret!

Lakberendezéskor a kis, városi lakásokban a helytakarékosság a legfontosabb szempont, ezért is választunk a lakásunkba olyan megoldásokat, hogy ezt valamiféleképp segítse.

Bár tudjuk, de kevesen alkalmazzuk, hogy a térelválasztást nemcsak falakkal érhetjük el, léteznek egyszerűbb megoldások is. Főleg a modern otthonokban. Itt sokszor olyan megoldásokat fedezhetünk fel, amik kis és nagy méreteikben elhatárolják a különböző lakásrészeket. A kiválasztott elképzelések transzparens hatást keltenek, de mégis jól funkcionálnak.

Budapest eladó lakásai között néztünk körül, és ezekkel a jobb-rosszabb kialakításokkal találkoztunk. Ezek mellett természetesen okos külföldi példákat is felsorakoztatunk.

Az első ilyen elem a nem átlátszó függöny, ami sokszor megadhatja a kellő intimitást, de ugyanígy szórakozásra alkalmas terek különválasztására is alkalmas, ha elég nagy a lakás és az áthallatszó zajok, hangok nem zavaróak.

térelválasztás

Alább, ebben a befektetésre is kiválóan alkalmas 1 szobás lakásban a képen látható megoldást tartották hasznosnak, hogy egy kis intim teret biztosítsanak az ágy körül. A fehér térelválasztó egy régies hangulatot idéz.

eladó lakások IX: kerület

Ebben a VI. kerületi otthonban pedig az áttekinthető polcok kellemesen elkülönítik a bejárati ajtónál levő kis előszobát, a konyha-étkezővel.

Újszerű lakások

Két teret, egy fekete keretes, üveges, nagy ajtóval is elválaszthatunk. A képen láthatjuk, hogy az egységesség megtartásáért és a trendi kinézet érdekében, több helyen is kipróbálhatjuk ezt a stílust.

1 szobás lakások

Az általában fából készült elképzelés, ellát dizájn és térelválasztási funkciót is.

Forrás: https://freshome.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)