Három irodaépületet vett, így meghatározó tulajdonos lett a Wing az Infoparkban

Megerősítette hídfőállásait a dél-budai irodapiacon a Wing Zrt., miután a napokban megvette az Infopark B, C és I irodaházait és az ezek mellett fekvő B és D parkolóházakat. Az eladó a Lone Star Funds – Hudson Global Advisors volt. Mára a Wing az Infopark többségi tulajdonosává vált és ma közel 50 ezer négyzetméternyi területet birtokol ott – derült ki a cég közléséből.

Friss akvizícióval növelte jelenlétét a Wing az egyik legnépszerűbb környéken, az igen dinamikusan fejlődő dél-budai irodapiacon. A minap aláírt adásvételi szerződés értelmében a vállalat tulajdonába került az Infoparkban található B, C és I irodaház, valamint a szintén az Infopark részét képező B és D parkolóház.
A 2000-es évek elején és közepén épült, modern, “A” kategóriás irodaházak bérbe adható összterülete meghaladja a 30 ezer négyzetmétert! A B és I épületek területe együttesen megközelíti a 9 ezer négyzetmétert, míg a C épület 13 ezer négyzetméter bérbe adható területet kínál. A 2018-ban megvásárolt D épülettel együtt mára elmondható, hogy a Wing az Infopark többségi tulajdonosává vált és immáron közel 50 ezer négyzetméternyi területet birtokol. A vállalat célja az épületek bérbeadással történő hasznosítása, ez a B és C épületek esetében – az előzetes tárgyalások tükrében – már a közeljövőben megvalósulhat.

„Az akvizíció kiválóan illeszkedik a vállalat hosszú távú stratégiájába, amelynek köszönhetően a koncentrált dél-budai irodapiacon egyre jelentősebb ingatlan-portfólióval büszkélkedhetünk. A mostani tranzakció révén tulajdonunkba került három Infoparkos épület mellett a Wing tulajdonában áll a 2018 nyarán megvásárolt Infopark D irodaház, az általunk fejlesztett és nemrégiben átadott Ericsson Ház és a fejlesztés alatt álló Siemens-evosoft székház is” – tette hozzá Noah Steinberg, a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

© 2024 (v2.202102)