Így díszítsd fel a lakást Valentin napra!

Közeledik a Valentin-nap és a kedvesünknek adott a apró meglepetések, romantikus vacsorák mellett másutt is éreztethetjük a hangulatot, például jópofa díszekkel a lakberendezésben.

Ilyenkor az üzletek tele vannak szívecskékkel, díszekkel, piros színnel, de nem csak ezekben gondolkodhatunk. Ihletet szerezhetünk ezekből is persze, és az ízlésünknek megfelelő díszítést adhatunk az otthonunknak, meglephetjük ezzel is párunkat.

Nem feltétlenül szükséges persze olyan díszítő elemekkel ellátni a tereket, amelyeket máskor nem illenének a környezetben, hiszen vannak olyanok is amik egyszerű gesztusként és hatáskeltőként is felfoghatók.

Jöjjön először néhány olyan kreatív dísz, amit akár otthon is el tudunk készíteni, persze az üzletek nagy választékából is kiválaszthatunk tetszetős darabokat. Az ötletes kiegészítők elkészítéséhez, sok otthon talált tárgyat felhasználhatunk. Egy kis cukiság mindig jól jön!

lakások

A gyertya mindig is azon elemek közé tartozott, amiket érzelmes estéken felhasználunk. Mindezt nemcsak az asztalon, vacsora közben helyezhetjük el, hanem a lakás különböző részeit is romantikussá tehetjük – csak ne felejtsük égve őket…

A virág is elhagyhatatlan kelléknek számít, ami csokor formát is ölthetnek, de más cserepes, tovább élő virágokban is gondolkodhatunk.

További képért kattints a fotóra! 

eladó lakások

Sokunknak értékesebb ha olyan tárgyakkal lep meg a kedvesünk, amibe időt, kreativitást fektetettünk. Mennyivel édesebb, ha az asztalra saját kézzel készített tárgyakat is elhelyezhetünk, mint azok amiket betérve a boltokba, csak megvásároljuk.

Budapest eladó lakások

Megható kis szőnyegen ülős, párnás kis sarkot is ki lehet alakítani, amit ha van elegendő hely akár mindig ott tarthatunk. Ebben a II. kerületi lakásban ez a sarok nagyon kellemes perceket nyújthat!

II. kerületi lakás

A hagyományos képkeretek mellett, egy ilyen kreatívabb megoldásban is gondolkodhatunk! Pár közös fotót, közös kirándulási helyszíneket, bujtatott üzentet, azért mindenki szeret.

További képekért kattints a fotóra!

lakberendezési elemek

A hangulatfényekkel is megoldhatjuk a Valentin-napi estét, persze ennek különböző formáit kivitelezhetjük. Ha hamarabb nekifogunk, akkor a több mennyezetből lelógó fényforrást is beszerelhetünk, de gondolkodhatunk álló, vagy kis gömb, hangulatfényekben is.

További képért kattints a fotóra!

eladó lakások XI. kerület

Tengerpartokon, gyerekszobákban hasonló elképzeléseket is látunk, de ezt a hálószobában is lehet alkalmazni, így egy kis intimitás és királyi hangulat is bekerül a térbe. A XIV. kerület lakásban a gyerekszobában alkalmazták ezt, de a hálószobában is jól mutathat!

eladó lakások Budapest

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Agrárium: egy jó és egy kevésbé jó hír jött

Agrárium: egy jó és egy kevésbé jó hír jött

Az OTP Bank Agrárgazdasági Értékesítési Igazgatóságának sajtóreggelijén az is elhangzott, hogy a következő években jelentős agrár hitelállománynövekedés várható.

Van, amit nagyon nem jól csinálunk a munkahelyünkön

Van, amit nagyon nem jól csinálunk a munkahelyünkön

Az Eisberg által végzett Színes Tálak Kutatása szerint nem adjuk meg az elég időt a munkahelyi ebédnek.

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

A vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít.

© 2024 (v2.202102)