Ilyen 25 millió alatti lakásokat is találni Budapesten!

Valljuk be, Budapesten eléggé elszálltak a lakásárak. Ráadásul azt sem tudjuk mit hoz a jövő. Néhány lehetséges előrejelzés születik időnként, de ezt sok minden befolyásolhatja még. A lakások választéka bőséges, innen választottunk ki most olyan kisebb-nagyobb méretű otthonokat, amik 25 millió forint alatt elcsíphetők. Budapest belső és külső kerületeit vettük szemügyre!

A XV. kerületből például ezt a szépen felújított, másfél szobás panellakást választottuk ki, ahonnan kitekintve panoráma és zöldövezet vár. Az otthon fénypontja a világos nappaliban található egyedi, sarokban levő kandalló. Közlekedés is kiváló, szinte a ház előtt van a buszmegálló. Könnyedén megközelíthető az iskola, óvoda, gyógyszertár, üzletek.

XV? kerületi lakások

Békásmegyeren egy 31 nm-es panellakás is nagyszerűen néz ki, felújított állapotában. A kis méretű loggiás otthon praktikus lakberendezése következtében nagyon helytakarékos és hangulatos.

III. kerületi lakások

A XIII. kerületben, a Süllő utcában levő 1 szobás lakást úgy alakíthatjuk ki, ahogy csak szeretnénk, ízlésünkre faragva. Az azonnal költözhető kis lakás teljes körű felújításon esett át, a konyhabútor teljesen új állapotban van. A bevásárlási lehetőség is adott, de különböző szolgáltatásokat is könnyen igénybe vehetünk. Innen 15-20 perc alatt elérhető a belváros a 12, 14-es vagy a buszok segítségével.

eladó lakások

A VII. kerületben, a Király utcánál ez a földszinti, 1 szobás ingatlan egy jó lakóközösségben, folyamatosan karbantartott társasházban található. A lakásba lépve egy előszoba, konyha fogad, innen már betekintést nyerhetünk a szobába is, innen léphetünk be a kádas fürdőszobába, ami felett a galéria meghosszabbításából adódóan egy galéria is kialakításra került.

budapesti lakáskínálat

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)