Ilyen 25 millió alatti lakásokat is találni Budapesten!

Valljuk be, Budapesten eléggé elszálltak a lakásárak. Ráadásul azt sem tudjuk mit hoz a jövő. Néhány lehetséges előrejelzés születik időnként, de ezt sok minden befolyásolhatja még. A lakások választéka bőséges, innen választottunk ki most olyan kisebb-nagyobb méretű otthonokat, amik 25 millió forint alatt elcsíphetők. Budapest belső és külső kerületeit vettük szemügyre!

A XV. kerületből például ezt a szépen felújított, másfél szobás panellakást választottuk ki, ahonnan kitekintve panoráma és zöldövezet vár. Az otthon fénypontja a világos nappaliban található egyedi, sarokban levő kandalló. Közlekedés is kiváló, szinte a ház előtt van a buszmegálló. Könnyedén megközelíthető az iskola, óvoda, gyógyszertár, üzletek.

XV? kerületi lakások

Békásmegyeren egy 31 nm-es panellakás is nagyszerűen néz ki, felújított állapotában. A kis méretű loggiás otthon praktikus lakberendezése következtében nagyon helytakarékos és hangulatos.

III. kerületi lakások

A XIII. kerületben, a Süllő utcában levő 1 szobás lakást úgy alakíthatjuk ki, ahogy csak szeretnénk, ízlésünkre faragva. Az azonnal költözhető kis lakás teljes körű felújításon esett át, a konyhabútor teljesen új állapotban van. A bevásárlási lehetőség is adott, de különböző szolgáltatásokat is könnyen igénybe vehetünk. Innen 15-20 perc alatt elérhető a belváros a 12, 14-es vagy a buszok segítségével.

eladó lakások

A VII. kerületben, a Király utcánál ez a földszinti, 1 szobás ingatlan egy jó lakóközösségben, folyamatosan karbantartott társasházban található. A lakásba lépve egy előszoba, konyha fogad, innen már betekintést nyerhetünk a szobába is, innen léphetünk be a kádas fürdőszobába, ami felett a galéria meghosszabbításából adódóan egy galéria is kialakításra került.

budapesti lakáskínálat

 


© 2021 (v2.202102)