Ilyen 25 millió alatti lakásokat is találni Budapesten!

Valljuk be, Budapesten eléggé elszálltak a lakásárak. Ráadásul azt sem tudjuk mit hoz a jövő. Néhány lehetséges előrejelzés születik időnként, de ezt sok minden befolyásolhatja még. A lakások választéka bőséges, innen választottunk ki most olyan kisebb-nagyobb méretű otthonokat, amik 25 millió forint alatt elcsíphetők. Budapest belső és külső kerületeit vettük szemügyre!

A XV. kerületből például ezt a szépen felújított, másfél szobás panellakást választottuk ki, ahonnan kitekintve panoráma és zöldövezet vár. Az otthon fénypontja a világos nappaliban található egyedi, sarokban levő kandalló. Közlekedés is kiváló, szinte a ház előtt van a buszmegálló. Könnyedén megközelíthető az iskola, óvoda, gyógyszertár, üzletek.

XV? kerületi lakások

Békásmegyeren egy 31 nm-es panellakás is nagyszerűen néz ki, felújított állapotában. A kis méretű loggiás otthon praktikus lakberendezése következtében nagyon helytakarékos és hangulatos.

III. kerületi lakások

A XIII. kerületben, a Süllő utcában levő 1 szobás lakást úgy alakíthatjuk ki, ahogy csak szeretnénk, ízlésünkre faragva. Az azonnal költözhető kis lakás teljes körű felújításon esett át, a konyhabútor teljesen új állapotban van. A bevásárlási lehetőség is adott, de különböző szolgáltatásokat is könnyen igénybe vehetünk. Innen 15-20 perc alatt elérhető a belváros a 12, 14-es vagy a buszok segítségével.

eladó lakások

A VII. kerületben, a Király utcánál ez a földszinti, 1 szobás ingatlan egy jó lakóközösségben, folyamatosan karbantartott társasházban található. A lakásba lépve egy előszoba, konyha fogad, innen már betekintést nyerhetünk a szobába is, innen léphetünk be a kádas fürdőszobába, ami felett a galéria meghosszabbításából adódóan egy galéria is kialakításra került.

budapesti lakáskínálat

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

A miniszterelnök Lantos Csaba energiaügyi miniszterrel befizetteti a gáz- és villanyszámlát.

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Lázár János tett róla, hogy titokban maradjanak a NER építkezéseinek részletei

Eltüntethető lesz az eddigi kötelező tájékoztatási felület az építési hatóságnál.

© 2024 (v2.202102)