Itt vannak a dizájn lakások legszebbjei!

Az egyediség olyan érték, amit senki sem vehet el tőlünk. Lakberendezéskor a divatos tárgyak saját személyiségünknek is meg kell feleljenek, értelemszerűen csak így érezhetjük igazán magunkénak az adott lakást.

A látványos elemek több felületen, a lakberendezés részeként is megjelenhetnek. A kialakítások mellett azután a színekkel is játszhatunk: ezekkel növelhetjük a tereket és a látványosság sem utolsó szempont.

Ezúttal kiválasztottunk néhány gyöngyszemet Budapest dizájnos lakáskínálatából. Tekintsd meg őket és szerezz ötleteket, amikkel te is feldobhatod az otthonod!

A XI. kerületben egy 1+2 szobás magasföldszinti ingatlan belsőépítész tervei alapján lett kialakítva. A fal rombuszos dizájnja, a formás térelválasztó nagyszerűen mutat. A két tér elkülönítéséhez hasonló megoldást alkalmaztak a hálószobában is.

Ahogy láthatjuk ebben az otthonban a színekkel nagyon jól játszóttak, hiszen egy-egy elem nagyon jól emelkedik ki a többi közül.

XI. kerületi lakás

Terézvárosban, ebben a 60 nm-es otthon hálószobájában újból a fehér, szürke és a sárga szín jelenik meg. Itt a falak egyszerűségét azzal dobták fel, hogy az ágy mögé egy tapétát húztak fel, a mennyezetet pedig különleges formákkal látták el. Ha megnézzük a többi lakásrészt, a divatos elemek mellett, helytakarékos berendezéseket is felfedezhetünk.

Király utcai lakás

A VIII. kerületben, egy gyönyörűen felújított, letisztult stílusú lakást is találtunk, ahol a fehér falakat feldobó színes dísztárgyak kaptak nagyobb szerepet. A nappaliban inkább a kék színt helyezték előtérbe, a hálószobában egy más színvilág fogad, mindezek a kiegészítőkben hangsúlyozódnak.

dizájn lakások

Nézzük csak ezt az V. kerületi másfél szobás otthont, amiben a kiegészítők dobják fel az egyszínű falakat, mint például a szuggesszív kép, a különleges tárgyak és a kisebb méretű, aparkettát láttatni engedő szőnyeg.

Lipótvárosi lakások

A családok számára is alkalmas 2+1 szobás lakásban, a világos színeket a sötétebb színekkel kellemesen ötvözték. A megvalósításuk a modern otthonok lakberendezési elképzeléseit valósítja meg. A lakás berendezését ha megnézzük láthatjuk mennyire fontos volt az, hogy minden elem a legmegfelelőbb helyen legyen, kedvező  színben és formában.

Erzsébetváros

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)