Itt vannak a dizájn lakások legszebbjei!

Az egyediség olyan érték, amit senki sem vehet el tőlünk. Lakberendezéskor a divatos tárgyak saját személyiségünknek is meg kell feleljenek, értelemszerűen csak így érezhetjük igazán magunkénak az adott lakást.

A látványos elemek több felületen, a lakberendezés részeként is megjelenhetnek. A kialakítások mellett azután a színekkel is játszhatunk: ezekkel növelhetjük a tereket és a látványosság sem utolsó szempont.

Ezúttal kiválasztottunk néhány gyöngyszemet Budapest dizájnos lakáskínálatából. Tekintsd meg őket és szerezz ötleteket, amikkel te is feldobhatod az otthonod!

A XI. kerületben egy 1+2 szobás magasföldszinti ingatlan belsőépítész tervei alapján lett kialakítva. A fal rombuszos dizájnja, a formás térelválasztó nagyszerűen mutat. A két tér elkülönítéséhez hasonló megoldást alkalmaztak a hálószobában is.

Ahogy láthatjuk ebben az otthonban a színekkel nagyon jól játszóttak, hiszen egy-egy elem nagyon jól emelkedik ki a többi közül.

XI. kerületi lakás

Terézvárosban, ebben a 60 nm-es otthon hálószobájában újból a fehér, szürke és a sárga szín jelenik meg. Itt a falak egyszerűségét azzal dobták fel, hogy az ágy mögé egy tapétát húztak fel, a mennyezetet pedig különleges formákkal látták el. Ha megnézzük a többi lakásrészt, a divatos elemek mellett, helytakarékos berendezéseket is felfedezhetünk.

Király utcai lakás

A VIII. kerületben, egy gyönyörűen felújított, letisztult stílusú lakást is találtunk, ahol a fehér falakat feldobó színes dísztárgyak kaptak nagyobb szerepet. A nappaliban inkább a kék színt helyezték előtérbe, a hálószobában egy más színvilág fogad, mindezek a kiegészítőkben hangsúlyozódnak.

dizájn lakások

Nézzük csak ezt az V. kerületi másfél szobás otthont, amiben a kiegészítők dobják fel az egyszínű falakat, mint például a szuggesszív kép, a különleges tárgyak és a kisebb méretű, aparkettát láttatni engedő szőnyeg.

Lipótvárosi lakások

A családok számára is alkalmas 2+1 szobás lakásban, a világos színeket a sötétebb színekkel kellemesen ötvözték. A megvalósításuk a modern otthonok lakberendezési elképzeléseit valósítja meg. A lakás berendezését ha megnézzük láthatjuk mennyire fontos volt az, hogy minden elem a legmegfelelőbb helyen legyen, kedvező  színben és formában.

Erzsébetváros

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)