Nem kell megvárnia, míg felépülnek az új építésű lakások a Millennium-negyedben!

Már évek óta rebesgetik, hogy a IX. kerület szélén, a Petőfi híd és a Rákóczi híd között, a Duna-part mentén egy „új Corvin-negyed” van születőben. A mostanra már nevet is kapott Millennium-negyed eleinte csak az ide épült irodaházak, a Nemzeti Színház és a Művészetek palotája miatt volt érdekes, mára azonban a lakásfejlesztők is felfigyeltek rá.

A Soroksári út másik oldalán jelenleg is több lakásfejlesztési projekt van folyamatban, vagy tervben, hiszen a környék nemcsak az irodaházak és a kulturális létesítmények, hanem az egyetemek, klinikák és a belváros közelsége miatt is vonzó lehet.

Nem kérdés ezek után, hogy megéri a környéken lakást vásárolni, és aki nem szeretne az új építésű lakások átadására várni, az használt lakást is találhat, méghozzá újszerű állapotban. A szép régi házak ráadásul sokkal hangulatosabbak, mint egy új építésű lakópark, és szerencsére sok épület van szépen karbantartott állapotban.

Egy ilyen társasházban egy felújított lakás bizony kincset érhet, hiszen azonnal költözhető, míg a lakóparki lakásokra egy évet is lehet várni, hogy költözhessünk.

Ezen a környéken, a forgalmas Soroksári úttól kicsit beljebb, a Liliom és a Gabona utca sarkán bukkantunk erre a világos, tágas terekkel rendelkező lakásra, mely nappalival, két nagy hálószobával és két fürdőszobával várja új tulajdonosát.

A kiváló elosztással rendelkező saroklakás elég távol van a Soroksári úttól ahhoz, hogy csendes legyen, mégis elég közel ahhoz, hogy tulajdonosa éljen a Boráros tér kínálta kiváló közlekedési lehetőségekkel. A lakásban a beépített bútorok a vételár részét képezik, de nem nehéz beleszeretni a teljes berendezésbe, ami külön megvásárolható méghozzá igen kedvező áron. Így ide tényleg elég egyetlen bőrönddel költözni.

A cikk megjelenését a hirdetés feladója támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

© 2024 (v2.202102)