A Balatonparti party egy új kecóban az igazi!

A tavasz közeledtével különösen imádunk álmodozni egy Balaton parti, lehetőleg vízparthoz közeli lakásról, ahova nyáron elég csak a kis bőröndünket vinni. A kényelem mellett ráadásként mindennap gyönyörű kilátásban is részünk lenne ez esetben. Sőt az új építésű balatoni lakások tulajdonosaként még az is elképzelhető, hogy ezek kiadására adjuk a fejünket. Körbejárva a magyar tengert kiválasztottunk néhány említésre méltó beruházást.

Először a festői Balatonföldváron, a Kvassay sétány közvetlen közelében bukkantunk egy prémium kivitelezésű lakásokat kínáló projektre Luxus Balatonföldváron néven. Szerencsére változatosak az alaprajzok, nemcsak kis, hanem nagy, családoknak is elegendő és megfelelő teret adnak. Csodás a kilátás, sőt, a földszinti lakásokhoz kertrész is jár.

új építésű lakások

Siófokon minőségi életstílust kínál a Luxus Siófokon névre keresztelt új építésű villa, amelyben csupán 4-4 luxuslakás van. Az épületek kétszintesek, tetőteraszosak. Az otthonok 2 és 3 szobásak, amik megfelelőek lehetnek családoknak, vagy befektetőknek is.

eladó lakások Siófok

A Fűz Liget Lakó-és Üdülőpark  a Balaton északi csücskében, Balatonfűzfőn épül. A vízpart közelsége, az erdő és a védett nádas csodás hangulatot és nyugalmat teremt. A két kikötő közötti 7 épületben különböző típusú otthonokat alakítottak ki.  A szép panoráma plusz értéket ad neki.

új építésű lakások

Balatonlellén a Lelle Resort egy nagy, sokhektáros, fákkal teli, vízparti telken helyezkedik el. A négy tömbből álló lakópark építésekor nagy hangsúlyt kapott a kényelmes, igényes, minőségi berendezés. Minden lakásból kilátni a tóra.

eladó lakások Balaton

Balatonszemesen a kikötővel szembeni területen épül az 52 lakásos Marina Sétány Penthouse. A beruházó szerint lakásokat az igényeknek és helyi adottságoknak megfelelően hozzák létre. Itt főként az energiatakarékosságra és komfortra fektették hangsúlyt.

vízparti lakások

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

© 2024 (v2.202102)