Mesés teraszok, ezek garantálják a nyugodt perceket!

Egy családi házhoz igenis tartozzon terasz! Ha önálló családi fészkünk, ikerházunk csendes környezetben helyezkedik el, mindenképp megéri befektetni egy terasz kialakításába.

Tegyük fel azt az egyszerű, két forintos kérdést: mire is alkalmas leginkább a terasz? Például arra, hogy otthonunkból kilépve máris a zöld környezetben találjuk magunkat. Képzeljük el, milyen megnyugtató lehet, hogy munkából hazajövet egy fényekkel teli, trendi kis teraszon pihenünk meg, esetleg kis zenét teszünk fel, vagy akár egyszerűen csak hallgatjuk a madarak csicsergését.

Kényelmes és hangulatos lehet egy kertkapcsolatos helyiség is, mondjuk egy télikert vagy egy fedett terasz, kisebb összejövetelekkor. Vagy akkor, ha a családdal töltenénk például társasjáték-estéket a forró, nyári napokat követő, kissé hűvösebb késődélutánokon.

Hamarosan jön is a tavasz, így kifejezetten jól jöhet néhány ötlet, a teraszok kialakításához!

A XVIII. kerület zöldövezetéből, egy saját kertrészes ingatlant hoztunk, ahol a függönyök és a trendi, színes fényforrások dobják fel a kerti zugot. Itt a család kényelmesen ellehet esténként, szervezhet születésnapokat és egyéb, kisebb-nagyobb társasági eseményeket. Ez a ház 2005-ben épült, a három szintes beosztásának köszönhetően minden családtagnak biztosíthat privát perceket.

felújított ingatlanok

A II. kerületben egy két generáció számára is alkalmas, 3+2 szobás családi ház terasza is megfelel minden elvárásnak. Az ősfás környezet körbeöleli a házat, a belső terek kialakításakor is törekedtek a természetközeliség tükrözésére. A szép látvány mind a belső terekre, mind a külsőkre jellemző. A 40 nm-es teraszról a saját kertbe juthatunk, ahol kialakíthatunk a gyerekek számára kikapcsolódásra alkalmas kis játszóteret is, hiszen mérete megengedi.

újszerű házak II. kerület

A II. kerületben erre az újszerű, 5 szobás családi fészekre bukkantunk, aminek teraszán hasonlóan kedvező lehet az időtöltés, mint az előbbi háznál. Az ősfás díszkerttel körbevett 120 nm-es teraszról a zöld, privát telekre láthatunk. A félig fedett, árnyékolt teraszon olyan érzésünk van, mintha egyszerre kint és bent is lennénk egyszerre!

eladó házak

A minőségi anyagokból épült, 8 szobás otthon is kedvező kialakítású. A XVI. kerületi ingatlan udvarán egy nagy zöld, vízforgatós- ellenáramoltatós medencés környezetet találunk, ahol óriás hinta és bográcsozó is helyet kapott. A napágyak, ülőhelyek jól jönnek meleg nyári napokon!

budapesti házak

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)