Ilyen is lehet az álomlakás! Mutatjuk a hét legszebbjeit!

Elképzelni, hogy milyen lesz egy jövőbeli lakás, vagy a meglévőt átalakítani úgy, hogy az “újban” mindennek meglegyen a helye, és még jól is nézzen ki – valljuk be elég nehéz. Magazinokból, bútoráruházakból és máshonnan is szerezhetünk inspirációt. Nézzük meg, hogy mostanában mi a trend, milyen színek passzolnak egymáshoz, és milyen anyaghasználaton érdemes 2019-ben gondolkodni.

Lakáseladáskor profi fényképeken kell bemutatnunk az otthonunkat, hiszen sokan nézhetik meg lakásunk. Elsődlegesen pedig véleményünket csak a képek és a leírások alapján tudják megformálni. Hirdetések feltöltésekor elsősorban ezeket kell figyelembe venni ahhoz, hogy a hirdetésünkre kattintókra nagy hatást keltsünk.

Nézzünk akkor néhány jó példát az erős képi tálalásra. Az Erzsébetvárosban, az Almássy téren, két egymás melletti luxus kialakítású lakást csodálhatunk meg. Egyik tükörképe a másiknak. Az otthonok alapterülete 72 nm, amikben a dizájnos kialakítás és színharmónia mellett még a minőségi anyagok felhasználására is figyeltek. A felújításakor kicserélték a vezetékeket, de padlófűtést és változtatható színű hangulatvilágítást is beépítettek.

lakások Budapest

Mostanában nagyon elterjedt a kék vagy a sötét rózsaszín ötvözése a fehér és a szürke színekkel. Az alábbi XIII. kerületi otthonban a színes kiegészítőkkel vezetik a figyelmet egy-egy részre a lakásban. Mind a három szobában megtartották az azonos stílust, ami kedvező látványt nyújt.

Az otthon vételára tartalmazza a beépített bútorok, a konyhabútor beépített gépeit és a fürdőszoba berendezését. A különálló bútordarabok és a dekorációs tárgyak pedig egyedi megállapodás alapján vásárolhatók meg.

eladó felújított lakások

Ugyancsak a XIII. kerületben egy magasföldszinti polgári lakást választottunk ki, amiben érdekes képeket, praktikus, divatos elemeket, és egy szép tölgyfapadlót fedezhetünk fel. A 2+1 szobás ingatlan tökéletes példa arra, hogy egy magánszemély is lehet kreatív, figyelve arra, hogy a készített képek biztosan átadják a lakás kellemes hangulatát.

Budapesti lakás

A XII. kerületben egy belsőépítész tervei alapján kialakított lakás magas szintű felújítást kapott. Ahogy az alaprajzon is látható, a lakás elosztását a belsőépítész teljesen újragondolta és átalakította. A felújítási munkálatok két évvel ezelőtt történtek, amikor az új alapozás, a padló, az ajtó és minden burkolat is kicserélésre került.

eladó lakások XII. kerület

Ebben a XV. kerületi otthonban 106 nm-es alapterületen, az elhelyezett bútordarabok, és néhány kiegészítő sötétebb színeket kapott. A 2009-ben épült társasház belső és külső terei is szépen rendezett állapotban vannak. A lakáshoz tartozó erkélyt kisebb virágokkal dobták fel, és az innen látható zöld felület is csak hozzáad a látványhoz.

eladó lakás Rákospalota

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

A fizetendő ekho mértéke csökken, a katás cégek pedig fellélegezhetnek, eltörölték a könyvvizsgálati kötelezettségüket.

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

A jelenlegi üzemanyagpiaci helyzetben felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag.

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Ezek voltak az elmúlt órák legjelentősebb eseményei az orosz-ukrán háborúból.

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

A magyar gazdaságra ledobták az atombombát, ám a támadás nem Brüsszelből, hanem Moszkvából érkezett, azok részéről, akiket a külügyminiszter az Ukrajna elleni inváziót követően is a barátjának mondott.

© 2022 (v2.202102)