Frissen épülő kis lakások a fővárosi felsőoktatáshoz közel

Lassan itt a ballagás és a szülőknek majd azon is kell gondolkodniuk, hogy az egyetemet vagy a főiskolát kezdő gyermekeik hová költözzenek. A legtöbb budapesti egyetemhez igen közel eső, mégis megfizethető árakkal operáló nyolcadik kerület lehet például az, ahol a vidékről érkező, tehetősebb szülők új építésű otthont találhatnak csemetéiknek. A Józsefvárosban ilyen új házakat találtunk.

Elsőnek a Baross Társasházat  érdemes kiemelni, amely a nagyon trendi Corvin Negyed szélén van, és igen színvonalas lakásokkal várja a vevőket.  A kiváló közlekedéssel megáldott Baross utcában levő épület szerencsére változatos alaprajzú otthonokat kínál. Az is jó hír, hogy a lakások többsége már el is kelt és rövidesen be is fejeződik az átadás. És a parkosított belső kert is csodás. A Corvin Negyed azt is jelenti, hogy a környéken üzletek (fedett bevásárlóközpont), éttermek, kávézok szép számmal találhatók, könnyen elérhetők az oktatási intézmények és a közlekedés is kiváló. Lehet még válogatni a lakások között, melyek 25,5 millió forinttól elérhetők. A képre kattintva a projekthez jutunk.

VIII. kerületi lakások

A fenti szempontok szerint a Homok Társasház szintén nagyon jó helyen van, mostanság megújult Mátyás tér és a II. János Pál pápa tér közelében. Ez utóbbin van megállója a 4-es metrónak, amellyel Kelenföld, az ottani pályadvar mindössze negyed óra! A korábban nem túl jó környék rehabilitációja folyamatosan zajlik, így az értéknövekedés gyors, nem csak a gyermekeknek jó vétel, hanem befektetésnek is egy-egy ilyen lakás. A Homok Társasházban kisebb és nagyobb garzon lakásokat találhatunk, amik minden mai igényt kielégítenek. Az otthonokat 23,5 millió forinttól vehetjük meg.

új lakások Budapest

A aszintén józsefvárosi Tolnai társasház az első lakást keresőknek kis lakásokat kínálnak, a családosoknak pedig 3 és 4 szobásokat. Itt is a közelben van a Corvin Pláza és a lakások mellé tároló helyiségeket is vásárolhatunk.

csarnok negyed

Az új építés azért is előnyös, mert megkönnyítheti az életünket, nem kell felújításokra költeni, és értékőrzés szempontjából is sokkal biztosabb az új építés.

A cikk megjelenését a fenti társasházakat forgalmazó iroda támogatta.


© 2021 (v150.202005)