A fekete nem csak a gyász színe!

Fekete!? A lakásunk kinézetének megálmodásakor, a fekete szín is szóba jöhet. Miért ne? Attól, hogy néhány bútordarab és díszítő elem fekete színben pompázik még nézhet jól ki a lakás. Ha a megfelelő anyagot, és stílust is kiválasztjuk, akkor elegancia sugárzik a terekből. Sokan persze előítéleteket fogalmaznak meg a fekete színnel szemben, lehangolónak tartják, ám, ha a megfelelő színkombinációt is szem előtt tartjuk, akkor jól mutathat.

A következő válogatásban, az eladó lakások különböző részleteit vettük szemügyre, hogy megmutassuk, igenis jól mutathat az otthonunkban a fekete szín.

Az alábbi képen egy olyan nappalit láthatunk, ahol a fekete kanapé nagyszerűen mutat. A helytakarékos berendezés és a természetes fény kedvező hatással van a látványra.

szín

Az belvárosban levő lakás konyhája kihangsúlyozódik a világos terek mellett. Ha nagyon a részletbe mennénk, akkor előnyként megemlíthetjük, hogy a fekete szín használata kedvező lehet, mivel nem látszik minden piszok és nyom.

Budapest belváros

Ferencváros rehabilitációs területén, a Tinódi utcában levő otthonban a térelválasztó fekete dizájnja egyedibbé teszi a hangulatot. Az ebédlőasztal mögötti fekete rész is harmóniában van a többi lakberendezési elemmel.

felújított lakások

A Nagyvárad térnél elhelyezkedő ingatlan fürdőszobájában is kellemesen hat a fekete szín. A fehér, szürke, feketébe átmenő színkombináció a formákkal együtt figyelem felkeltőek.

Nagyvárad tér

 


© 2021 (v2.202102)