Készülj a sütögetésre a szépséges kemencés házakban!

Lassan-lassan, de közeledik hála istennek a jó idő, mehetünk ki végre a szabadba úgy, hogy közben nem fázunk meg, és – többnyire – a nap is süt. Kellemes családi, baráti estékre készülve már elgondolkodhatunk, hogy majd egy kerti grillező, valamint egy kemence mellett  is fogadhatjuk a vendégeket. Különböző kialakításokat álmodhatunk meg, saját igényünket,  területünket figyelembe véve.

Nyilván egy kemence nemcsak házon kívüli területen jelenhet meg, hanem a nappaliban, vagy egyéb elkülönített részeként az otthonunknak. Funkcionalitásán kívül a látványon is sokat dob, ezért kemence, cserépkályha vagy kandalló kiépítését ilyen szempontból is jó ha végiggondoljuk.

Budapest III. kerületében, az Ürömhegyen egy 1200 nm-es, panorámás telken levő házat szemeltünk ki. A három szintes ingatlan energiahatékony, napelemes megoldásokat tartalmaz, de egyéb extrái is különlegessé teszik, mint például az infraszauna, borospince, fitness szoba. Az udvaron egy jól elkülönített helyiséget építettek ki, ahol kényelmesen elférhet egy nagyobb társaság, akik a grill és kemence sarok közvetlen közelében élvezhetik egymás társaságát.

eladó házak III. kerület

Üllő egyik csendes utcájában levő parasztházban bukkantunk rá erre a különleges hangulattal rendelkező nappalira, amiben búbos kemence és mellette egyedi, romantikus étkező sarok is kialakításra került. A belső terek tele vannak szépészeti és fabetétes megoldással, amik izgalmassá teszik a hagyományos elképzeléseket.

eladó családi ház Üröm

Szada területén, egy kiváló állapotú, kétszintes családi ház is nagyszerűen fest, ennek nettó területe 234 nm. A hálószobákon, fürdőkön, nappalin, konyhán kívül, az épület részét képezi még a vendég-dolgozószoba, gardrób is. A fedett terasz kellemes időtöltési feltételeket kínálhat, ahonnan csodálhatjuk a mesés kertet, amiben tavat és egy esztétikusan kivitelezett grillsütőt, valamint kemencét is találunk.

eladó házak Szada

Eger északi városrészén levő otthon minőségi anyagokkal van ellátva, meghagyva a klasszikus stílust és feldobva a fa dizájn adta hangulatot. A gázfűtést, fatüzelésű kemence egészíti ki, aminek kinézete is kedvezően hat a nappaliban. A kertben egy halastó is a rendelkezésünkre áll, a család körülötte kellemesen pihenhet.

eladó házak Eger

Balatonfüreden, a strandtól 100 m-re egy tradicionális kinézetű családi ház egy 1044 nm-es telken van, ami lehetőségek tárházát jelentheti, beállóhelyet biztosíthat akár 5 kocsinak is. Mindemellett egy kis faház, szerszámtároló, grillező és kemence helyiség is látható, amik nagyon divatos megvalósítást kaptak.

Balatonfüredi házak

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)