Hegyekre néző panoráma, minden reggel!

A budai oldalon végighúzódó hegyvonulatok látványa pompás panoráma, de e mellett a friss levegő is különlegessé teheti az otthon töltött perceket. Budapesten egy ilyen adottságokkal rendelkező lakást a luxus kategóriába sorolunk. Az új építésű lakások beruházásánál az ilyesfajta előnyöket szeretik előtérbe helyezni, amikor az adott építkezés helyszínéről döntenek. Mondhatni az Óbuda Testvérhegy Lakókert III. ütemének megálmodásakor ezeket, és más kiemelkedően fontos szempontokat is figyelembe vettek.

Óbuda Testvérhegy Lakókert

A lakókert a Bécsi úttól 450 méterre, a folyamatosan fejlődő hegyoldalon, a Harsánylejtőn épül, ahol az Óbuda Testvérhegy egyik legkedveltebb zöldövezetét találjuk. A külvárosi környezet ellenére, a megközelíthetősége is kedvező: autóval, vonattal, de akár tömegközlekedéssel is hamar oda lehet jutni. A Bécsi úti csomópontban a 260, 260A és 218 jelzésű BKK buszjáratok mind a leendő új otthonunk közvetlen szomszédságába visznek.

A lakóparktól nem messze van az Óbudai-sziget, ami gyerekeknek, felnőtteknek, kutyát sétáltatóknak egyaránt plusz mozgásteret ad. A kerületben van a Római-part, ahol különleges hangulatú Duna-parti sétányon sétálva beülőhelyek sokasága vár. Itt kedvünkre választhatunk a sokszínű kínálatból és ugyanitt a nyári programok keretén belül sportolási lehetőségek és koncertek is a rendelkezésünkre állnak.

Közelben a wellnessek, gyógyfürdők és nyári strandok is jó családi, baráti programokat kínálnak. Óbuda történelmi múltjával és az itt található múzeumokkal is népszerűségnek örvend a város lakói és a turisták körében egyaránt. A Károli Gáspár Református Egyetem tanulói, ennek közelsége miatt sok időt spórolhatnak meg, ami a mindennapi ingázást, az egyetemre való bejárást jelentősen megkönnyíti. Tehát a városrészben, a családosok, idősebbek és a fiatalok is mindannyian megtalálják az igényüknek megfelelő pozitívumot és kikapcsolósási lehetőségeket.

III. kerületi lakások

Az épülő projekt két, három, négy, illetve öt lakóhelyiségű lakásokat alakítanak ki, amelyeket elegancia és modernitás jellemez. Az otthonokhoz változó méretű erkélyek és teraszok is tartoznak, megteremtve a megfelelő térérzetet.  A földszinten és terepszinten található lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek tartoznak, a fennmaradó területen pedig közös használatú, változatos fa- és bokorállományú, közlekedő járdákkal ellátott belső park kerül kialakításra.

Természet közelében környezettudatosan élhetünk. Az energiatakarékosság pedig lakáskereséskor fontos tényező is lehet. A lakókert otthonainak kivitelezésekor a környezettudatos elemek használata a legfontosabb irányelv, a megújuló energiák és napelemek használata mind hozzásegítik a leendő lakókat a könnyebb mindennapokhoz, az alacsonyabb fenntartási költségekhez.

budapesti lakóparkok

A cikk megjelenését az Óbuda Testvérhegy Lakókert fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)