Kiadó lakások családoknak: gyorsan és jó áron

Sokszor rosszkor jön a költözés, néha munkahelyet, oktatási intézményt kell váltani, vagy valami probléma miatt szükséges továbbállni. Néha ez előrelátható, de vannak kivételek is. Körülnéztünk a budapesti kiadó lakások között, és rátaláltunk néhány olyan otthonra, amik akár családoknak is ideálisak lehetnek.

Családdal költözéskor több tényezőt is figyelembe kell vegyünk, mivel a munkahelyünk, óvoda, iskola, orvosi rendelő is jó ha közelben van. A megfelelő lakás kiválasztásakor, a tömegközlekedési lehetőségeinket is figyelembe kell vennünk. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy a belváros szívében találjon rá az igazira, de néha ha szerencsénk van, akkor azért elcsíphetünk jó elhelyezkedésű kuckókat.

A VI. kerületben, a Káldy Gyula utcában ez a 2 szobás lakás kedvező  lehet egy kisebb család számára. Az otthon bútorozott, klímás és gépesített, ide csak a bőröndöt kell hozni. A környéket jó infrastruktúra és tömegközlekedés jellemzi, a Deák Ferenc tér és a Bajcsy Zsilinszky metrómegállók sétáló távolságra vannak. Közelben vendéglők, kávézók és bevásárlási lehetőségek is adottak.

kiadó lakások Budapest

A VII. kerületben, a Damjanich utcában egy 2+1 szobás lakás teremtheti meg a kellő feltételeket. A teljes körűen felújított otthonban energiahatékony gépek, kiválóan szigetelő nyílászárók és egyedi cirkófűtés került kialakításra, amik segítenek télen is a rezsiköltések csökkentésében. A Városliget közelsége a családosoknak ideális, hiszen itt kedvükre kikapcsolódhatunk a zöldben, amiért nem is kell messzire menni. A szomszédságban éttermek, üzletek és villamosok, trolik is elérhetők.

budapesti kiadó lakások

A X. kerületben kiadó egy 90 nm-es ingatlan, ami méretének köszönhetően kedvező tereket nyújthat a család minden tagjának. A lakás teljes mértékben felszerelt, bútorozott, gépesített és a mindennapokhoz szükséges kellékekkel is ellátott, ide csak a bőrönddel kell költözni! Közelben iskolák, orvosi rendelő, önkormányzat, üzletek is mind megtalálható.

Budapest

Egy másik népszerű kerületből is hoztunk egy kiadó lakást, ez most egy három szobás. Az elrendezése nagyszerű: amerikai konyhás nappali, és 2 külön bejáratú szoba, amelyekből egy 5 nm-es teraszra léphetünk ki. A környék ellátottsága is kiváló, minden megtalálható ami szükséges a mindennapokhoz. Innen 2 perces sétával megközelíthetjük a 3-as metró megállóját, de 5-6 perces sétával a 4-6-os villamosokat is. A környéken több park is biztosítja a kellemes kikapcsolódást.

IX. kerületi kiadó lakások

A Móricz Zsigmond körtértől és az Allee bevásárlóközponttól pár perces sétára egy 3+1 szobás lakásra bukkantunk. 2012-ben teljes körű felújításon is átesett, amikben a fűtés, nyílászárók, villanyvezetékek is kicserélésre kerültek. A fürdőszoba és a konyha gépesítése és modernizálása is végbement. Elhelyezkedésének köszönhetően a lakás infrastruktúrája is kiváló, a 4-es metró megállója, 4-6 és a 47-49-es villamos megállója a közelben lévő körtéren mind jól megközelíthetők.

XI. kerületi lakás

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)