Exkluzív loft lakások Budapest népszerű kerületeiben!

Az amerikai sikerfilmekben sokszor szereplő loft lakások mindig is a luxus vágyott tárgyának számítottak. E lakásokra egyedi hangulat, nagy terek, magas presztízsű kivitelezés jellemző. Budapest kínálatában néha rábukkanunk igazi loft különlegességekre is. Most összegyűjtöttünk néhányat, amik a közkedvelt kerületekben helyezkednek el. E szempont lakásnézés közben további plusszot pontot jelenthet.

Jöjjön néhány prémium kategóriás loft stílust alkalmazó otthon, vagy igazi loft lakás!

Itt is van egy loft hangulatú, VIII. kerületi, 4+1 szobás lakás, ami egy szecessziós műemlék épületben helyezkedik el. Az otthont minden irányból a napsugarak világítják be. A nagy ablakok egy csodás panorámát kínálnak, innen rálátásunk van a Budai hegyekre, Citadellára, Bazilikára és a Parlament épületére is. Az igazi loft hangulatot tetőzi az egyedileg készített beépített bútordarabok és praktikus kialakítások is.

Budapest

 

A XIII. kerületben a Marina Parton egy loft jellegű nappali+ 2 szobás lakás is látványos lakberendezési elemekkel van tele. Olyan egyedi tényezőket is felsorakoztathatunk, mint például a dupla terasz, a Dunára néző rész panoráma és az otthonban levő okos otthon rendszer. Az ízlésesen felújított ingatlan árát képezi a teljes felszereltség és a bútorzat.

eladó lakások

A XIII. kerület Lőportárdűlő részén rábukkantunk erre a 2001-ben átadott, IV. emeleti loft jellegű lakásra, ami átalakítással visszaállítható 1+1 szobásra. A napfényes otthonhoz egy kisebb erkély is kapcsolódik, ahonnan  panorámás kilátásunk van.

XIII. kerületi loft

A IX. kerületben sokszor belefutunk loft lakásokba. A közkedvelt Gizella Malom Loft társasházban ezt a egyedi kialakítású, panorámást lakást szemeltük ki, ami színvonalas burkolatokkal, minőségi konyhagépekkel van ellátva. A 18 nm-es terasz a lakás hangulatát fokozza, és relaxációs helyszínnek is tökéletes.

eladó loft lakások Budapest

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)