Galériás gyöngyszemek Budapest kínálatából!

Sokszor nincs amit kezdeni a belmagassággal, sokan eredeti állapotában hagyják, de jó néha kihasználni a levegős teret, és még egy plusz helyiséget kialakítani. Szem elől rejtve, egy kis galériát is kialakíthatunk, ami hálószobaként, gardróbként, nappaliként, tárolóként is funkcionálhat. A galériás lakások kínálata sokszínű, mutatjuk, hogy mi mit találtunk.

Főleg kis lakásnál, családosoknál, vagy sport kedvelőknek kedvező lehet egy ilyen plusz terület akkor is, ha alacsony részt nyerünk, hiszen ez esetben felszereléseket, játékokat, ritkán használt holmikat mind-mind elhelyezhetjük.

Budapest VI. kerületből, ezt a Mozsár utcában levő 41 nm-es földszinti lakást választottuk ki. A galéria megteremti annak lehetőségét, hogy helytakarékosabb teret kapjunk, például az ebédlőasztal e típusa már szerepelt is egy erről szóló cikkünkben. A galériába felvezető úton sem kell botorkálni, ízléses megoldásként használták ezeket a kis fényforrásokat.

eladó lakások Budapest

Hasonló villanyos és helytakarékos megoldásokat fedezhetünk fel ebben a 3 szobás lakásban is. A VIII. kerületi ingatlanban a nagyon népszerű szekrények a lépcső alatt metódust alkalmazták, megteremtve a gyerek kényelmes, tágas terét.

VIII. kerületi lakások

A VII. kerületben, a Keleti pályaudvar közelében ezt a letisztult, világos lakást találtuk. A hálószobában levő galéria remek életteret biztosíthat a szeparált emeleti hálóval, de persze egy kisebb gardróbnak, szépítkezési helyiségnek is kialakíthatjuk.

elad lakások VII. kerület

Az alábbi VI. kerületi otthon, hangulatos, 1+2 szobát tár elénk. A lakás minőségi anyagokkal, igényesen van kialakítva, úgy, hogy közben ott is élhető tereket kapjunk. Ez bizony fontos szempont, főleg nyáron, hiszen hátrányából fakadóan ha nincs egy kicsit nagyobb légtér, nyomasztó is lehet.

eladó lakások Budapest

A IX. kerület Rehabilitációs részén levő modern, 2 szobás lakásában a hálószobában egy 4 nm-es galéria van kialakítva, ami ágyként funkcionál. A világos terek, a nagy belmagasság kedvezően hat a mindennapokra.

eladó lakások IX_ kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)