Exkluzív újlakások a főváros menő kerületeiben!

Budapesten egyre több induló projekt próbál olyan magas szintű kivitelezést és extra szolgáltatásokat kínálni, amik felfelé emelik ki a többi közül. Sok tekintetben mégis hasonlítanak egymásra: például nagy hangsúlyt fektetnek a nívós helyszínre és persze az épület nyújtotta szolgáltatásokra. A felhasznált anyagok, a minőségi berendezési elemek, és a kivitelezés színvonala szerint válogattuk össze most a legjobb lakóparkokat. 

A XI. kerületben található Terrace Residence a nívós lakóélmény mellett, még kiemelkedő épületeket is kínál, amikről az elegancia és a modernitás tükröződik vissza. A IV. ütem épületei eltérnek az előzőktől, itt minőségi, panorámás, napfényes teraszokkal kialakított otthonokkal találkozhatunk. Madárhegyen, Újbuda legdinamikusabban fejlődő részén a nyugalmat és a zöld környezetet a családosok és a fiatalabbak is egyaránt élvezhetik. Kényelem adott, a lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség, üzletközpont és több oktatási intézmény is megtalálható.

eladó alkások XI. kerület

A belváros szívében, a fejlődő VIII. kerületi, Csarnok negyedben magas színvonalú lakásokat találunk a Tolnai társasházban. Az épület energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel van felszerelve, valamint modern gépek is egyaránt megtalálhatók. Elhelyezkedése sok lehetőségben gazdagíthatja az ott lakók életét, hiszen a közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is látogatható.

Csarnok negyedi lakások

Erzsébetvárosban, néhány méterre az Erzsébet körúttól, a Csengery Palace társasház épül, ami változatos méretű minőségi lakások kialakítására fekteti a hangsúlyt. A környék kulturális élete gazdag, közelben színházak és a Zeneakadémia is megtalálható. Kikapcsolódhatunk a közeli éttermekben, beülőhelyeken, pubokban és romkocsmákban is. A tömegközlekedési eszközök könnyen elérhetők, még az éjszakai hazajutás miatt sem kell sosem aggódni.

VII. kerület

A dinamikusan fejlődő XIII. kerületben, a Béke tér és a Rákospatak közelében, a Fáy68 társasház is remek kialakítású otthonokat nyújt. Az épület tervezésénél fontos szempont a funkcionalitás és minőség. Az exkluzív kialakításának mértékét, a projekt két belső kétszintes penthouse lakása növeli, egyikhez egy tetőtéri, körpanorámás terasz is tartozik. A kitűnő infrastruktúrája miatt, a környező sportolási lehetőségeket, wellnesst és egyéb, a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások sorát is könnyen igénybe vehetjük.

új építésű lakások

A Duna szomszédságába vágyik? A Duna Terasz Prémium a XIII. kerület népszerű területén, a Foka-öbölben található, hatalmas zöld területekkel, jachtkikötővel és Duna-parti sétánnyal kecsegtet. A kialakított lakásokat tágas terek, napfény és nagy teraszok jellemzik, mindez pedig minőségi anyagok felhasználásával építült.

eladó lakások

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)