Exkluzív újlakások a főváros menő kerületeiben!

Budapesten egyre több induló projekt próbál olyan magas szintű kivitelezést és extra szolgáltatásokat kínálni, amik felfelé emelik ki a többi közül. Sok tekintetben mégis hasonlítanak egymásra: például nagy hangsúlyt fektetnek a nívós helyszínre és persze az épület nyújtotta szolgáltatásokra. A felhasznált anyagok, a minőségi berendezési elemek, és a kivitelezés színvonala szerint válogattuk össze most a legjobb lakóparkokat. 

A XI. kerületben található Terrace Residence a nívós lakóélmény mellett, még kiemelkedő épületeket is kínál, amikről az elegancia és a modernitás tükröződik vissza. A IV. ütem épületei eltérnek az előzőktől, itt minőségi, panorámás, napfényes teraszokkal kialakított otthonokkal találkozhatunk. Madárhegyen, Újbuda legdinamikusabban fejlődő részén a nyugalmat és a zöld környezetet a családosok és a fiatalabbak is egyaránt élvezhetik. Kényelem adott, a lakópark közvetlen környezetében élelmiszerbolt, pékség, üzletközpont és több oktatási intézmény is megtalálható.

eladó alkások XI. kerület

A belváros szívében, a fejlődő VIII. kerületi, Csarnok negyedben magas színvonalú lakásokat találunk a Tolnai társasházban. Az épület energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel van felszerelve, valamint modern gépek is egyaránt megtalálhatók. Elhelyezkedése sok lehetőségben gazdagíthatja az ott lakók életét, hiszen a közeli Corvin sétányon éttermek, fitnesz terem, bevásárlóközpont és mozi is látogatható.

Csarnok negyedi lakások

Erzsébetvárosban, néhány méterre az Erzsébet körúttól, a Csengery Palace társasház épül, ami változatos méretű minőségi lakások kialakítására fekteti a hangsúlyt. A környék kulturális élete gazdag, közelben színházak és a Zeneakadémia is megtalálható. Kikapcsolódhatunk a közeli éttermekben, beülőhelyeken, pubokban és romkocsmákban is. A tömegközlekedési eszközök könnyen elérhetők, még az éjszakai hazajutás miatt sem kell sosem aggódni.

VII. kerület

A dinamikusan fejlődő XIII. kerületben, a Béke tér és a Rákospatak közelében, a Fáy68 társasház is remek kialakítású otthonokat nyújt. Az épület tervezésénél fontos szempont a funkcionalitás és minőség. Az exkluzív kialakításának mértékét, a projekt két belső kétszintes penthouse lakása növeli, egyikhez egy tetőtéri, körpanorámás terasz is tartozik. A kitűnő infrastruktúrája miatt, a környező sportolási lehetőségeket, wellnesst és egyéb, a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások sorát is könnyen igénybe vehetjük.

új építésű lakások

A Duna szomszédságába vágyik? A Duna Terasz Prémium a XIII. kerület népszerű területén, a Foka-öbölben található, hatalmas zöld területekkel, jachtkikötővel és Duna-parti sétánnyal kecsegtet. A kialakított lakásokat tágas terek, napfény és nagy teraszok jellemzik, mindez pedig minőségi anyagok felhasználásával építült.

eladó lakások

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)