Így teremtsen meghitt hangulatot a hálószobában!

Néha szeretjük mélyebben beleásni magunkat a trendekbe és a különböző dizájn elemek után vágyva próbálunk inspirációt szerezni. A választék hatalmas, de az árak a csillagos égig szöknek. Mutatjuk a jópofa, néha csak filléres hálószoba-dizájn ötleteket.

Van amikor egy-egy ötlet láttán a mi fantáziánk is beindul, és egy egyedi darabbal gazdagodunk valamelyik garázsvásáron, vagy egy digitális használtpiacon. A hálószoba egy olyan hely, ahol az intim szférát megteremthetjük, kiélhetjük magunkat a kreativitás terén, és nagyon sok frappáns tárgyat elhelyezhetünk. Sokszor csak a nappalira fektetjük a hangsúlyt, de a hálószobának is más hangulatot adhatnak a dísztárgyak.

Valljuk be néha jól esik az ágyban enni és mindent bevinni amire szükségünk van. Erre általában egy ágyban evős tálcát használunk, de sokszor ez többfunkciós, ezért nem tudjuk, hogy erre laptopot helyezzünk el, vagy kaját. Erre segítségünkre lehet a képen látható ágy végén levő tolható kis asztalka. Ami abból a szempontból is hasznos lehet, hogy nem az ölünkbe tartsuk a laptopot, hanem egy kissé távolabb is elhelyezhetjük.

eladó lakások Budapest

Ha az éjjeli szekrényekért nem rajongunk, akkor egy ilyen raklapos kialakítást megpróbálhatunk elhelyezni. Lámpát, növényt és egyéb tárgyakat kényelmesen elhelyezhetünk!

hálószoba dizájn

Az ágy feletti mennyezetre vagy a falra különböző formájú, színű fényeket is rakhatunk, ezzel is feldobva az otthon töltött esti pillanatokat. Az is nagyon elterjedt, hogy a festői vénával, kreatív lelkű emberek valamit fessenek, rajzoljanak a falra, vagy egyszerűen csak valami érdekes színt vigyenek a világos falakkal kontrasztba állítva. A fényekkel másképp is játszhatunk, különlegesebb formákat választva.

eladó lakások Budapest

 

Trendnek számít a térképes dizájn is, amit általában képek, képeslapok szoktak körülvenni. Ebben a VII. kerületi lakásban a hálószobában levő ágy fölött ez az elrendezés csodásan mutat!

lakberendezés

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)