Ilyen konyhaszigetekben is gondolkodhatsz!

A konyha fontos része az otthonnak, itt sok időt tölthetünk és bizony szükségünk van a mi kis helyünkre, ahol előkészíthetjük és megfőzhetjük az ételt. A helyre mindenképp szükség van, sokszor egyedül, de akár közösen a családdal, párunkkal is elkészíthetjük a menüt. Az amerikai konyha az itt eltöltött időt még kellemesebbé teheti, hiszen a nappaliban, ebédlőasztalnál végbemenő történéseknek is részesei lehetünk. Főzéskor nehézségeket okozhat a hely hiánya, amit a konyhaszigetek praktikus kiválasztásával javíthatunk. Különböző formák, méretek és színek közül választhatunk, figyelembe véve a funkcionalitást is.

A választás nem egyszerű, ezért is fontos a lakás méretét és stílusát figyelembe venni. Nézzünk néhány ötletes konyhaszigetet és tervezzünk igényeinknek megfelelően.

Masszív konyhasziget

Egy ilyen nagyobb méretű, több funkciós konyhasziget mindenképp megkönnyíti a konyhában töltött perceket. Praktikus elhelyezése kiegészíti a teret és dizájn elemként is megfelel. Igény szerint, mérete még a kis díszítő elemek és növények elhelyezését is lehetővé teszi. Ez a XIV. kerületi különlegesség  teljes körű és igényes felújításon esett át, érdemes megtekinteni a lakás többi részét is.

XIV. kerületi lakások

Hosszúkás alakú

 

Exkluzívabb konyhaszigetekben is gondolkodhatunk, amik előnyösek, de azért egy hasonló kivitelezéshez több hely is szükséges. Ha a lakásméret megengedi egyedi konyhát varázsolhatunk, ami még jobban segíti a társalgást a konyhán kívüli világgal.

eladó lakások

Persze formákban is gondolkodhatunk, például többszögűben, félkörben, vagy L alakúakban is.

konyhasziget

Kisebb méretűt is beépíthetünk, amik gyakran tényleg csak helyhasználatban segítenek, és nem helyezhetünk el kagylót, gépezetet vagy egyebet. Persze azért ha okosan tervezünk kettő az egyben is lehet és asztalnak is használhatjuk, mint ahogy ebben a debreceni lakásban is alkalmazták.

eladó lakások Debrecen

Egy keskenyebb elképzelést is kivitelezhetünk, ami akár a térelválasztást is segítheti, mint ahogy ebben az otthonban is tették. Sokan szeretik, ha a két különböző lakásrész között meg lehet húzni a vonalat és valamilyen formában el lehessen határolni egyiket a másiktól.

ingatlankínálat

Képek forrás: designingidea.com és printerest.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)