Nívós különlegességek Solymárról

Buda elegáns környékét, a városhatárhoz közeli településeket mindig jó felfedezni. Magyarország egyik legnépesebb községét, Solymárt vettük most górcső alá. Mutatjuk, milyen jó kis házakat találtunk!

Solymár a kiköltözők mekkája volt, egészen addig, amíg a 10-es út forgalma reggelente is elviselhető maradt. Ma inkább csak azoknak ajánlható, akik nem reggel 8-ra vagy 9-re járnak be Budapestre, vagy nem kocsival, hanem a szuperkényelmes zónázó vonattal járnak. Mert Óbuda központjába az egyébként autóval – forgalommentes időben – 17 perces út reggel 40-55 perc is lehet, vonattal viszont pikk-pakk beérünk: a Nyugati tér is csak 25 perc ilyen módon közlekedve!

A környezet viszont mindenképp idilli: szépek a környező hegyek, a Solymári vár és a kilátók kedvezőek lehetnek kikapcsolódás, meg egy kis mozgás, mondjuk a természet ölén gyakorolt futás szempontjából. Ebben a zöld környezetben ráadásul azért nagyobb az esély olyan házakat vásárolni, melyekhez tágasabb (és a városhatáron belülihez képest megfizethetőbb) telek jár.

Körülnéztünk most Solmyár kínálatában, és olyan nagy méretű házakat választottunk ki, amikhez minimálisan 1000 nm-es telek is tartozik.

Solymár központjában találtuk ezt a 65 milliós felújított családi házat. A kétszintes épületben nagyon jó beosztásban, 5 szobát alakítottak ki, melyek 2007-ben felújításon is átestek. A családi otthonhoz egy parkosított, 1050 nm-es kert tartozik, ahol további épületet, játszóteret, vagy akár medencét is kialakíthatunk.

5 szobás ingatlanok

 

 

 

Egy 1000 nm-es telken ezt a Makovezc Imre által tervezett különlegességet találtuk. A 210 nm-es, panorámás családi házban nagyon szépen bántak a formákkal, felhasznált anyagokkal, színekkel. A ház kis teraszairól csodálhatjuk a Pilis vonulatait, a kertben pedig élvezhetjük a kertész által gondozott pázsitot.

újszerű ház

A válogatásunk legdrágább darabjának minden szeglete, egyedi stílusban került kialakításra, amiben a modern elemek és az elegancia ötvöződik. Ahogy megnézzük a képeket felfedezhetjük, hogy beosztása nagyon jól átgondolt, divatos és olyan megoldásokat alkalmaztak, amik a helytakarékosságot segítik. A mesés otthont egy 1108 gondozott kert öleli körül.

agglomerációs házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Szenvednek a tankerületek.

Újabb méretes támogatást kaphatnak az ukránok, erre jutottak az oroszok, beteg lehet a csecsen hadúr

Újabb méretes támogatást kaphatnak az ukránok, erre jutottak az oroszok, beteg lehet a csecsen hadúr

Nagy-Britannia újabb támogatást ígért Ukrajnának.

Tett egy apró lépést a forint

Tett egy apró lépést a forint

Olcsóbb lett az euró és a dollár. 

© 2024 (v2.202102)