Nívós különlegességek Solymárról

Buda elegáns környékét, a városhatárhoz közeli településeket mindig jó felfedezni. Magyarország egyik legnépesebb községét, Solymárt vettük most górcső alá. Mutatjuk, milyen jó kis házakat találtunk!

Solymár a kiköltözők mekkája volt, egészen addig, amíg a 10-es út forgalma reggelente is elviselhető maradt. Ma inkább csak azoknak ajánlható, akik nem reggel 8-ra vagy 9-re járnak be Budapestre, vagy nem kocsival, hanem a szuperkényelmes zónázó vonattal járnak. Mert Óbuda központjába az egyébként autóval – forgalommentes időben – 17 perces út reggel 40-55 perc is lehet, vonattal viszont pikk-pakk beérünk: a Nyugati tér is csak 25 perc ilyen módon közlekedve!

A környezet viszont mindenképp idilli: szépek a környező hegyek, a Solymári vár és a kilátók kedvezőek lehetnek kikapcsolódás, meg egy kis mozgás, mondjuk a természet ölén gyakorolt futás szempontjából. Ebben a zöld környezetben ráadásul azért nagyobb az esély olyan házakat vásárolni, melyekhez tágasabb (és a városhatáron belülihez képest megfizethetőbb) telek jár.

Körülnéztünk most Solmyár kínálatában, és olyan nagy méretű házakat választottunk ki, amikhez minimálisan 1000 nm-es telek is tartozik.

Solymár központjában találtuk ezt a 65 milliós felújított családi házat. A kétszintes épületben nagyon jó beosztásban, 5 szobát alakítottak ki, melyek 2007-ben felújításon is átestek. A családi otthonhoz egy parkosított, 1050 nm-es kert tartozik, ahol további épületet, játszóteret, vagy akár medencét is kialakíthatunk.

5 szobás ingatlanok

 

 

 

Egy 1000 nm-es telken ezt a Makovezc Imre által tervezett különlegességet találtuk. A 210 nm-es, panorámás családi házban nagyon szépen bántak a formákkal, felhasznált anyagokkal, színekkel. A ház kis teraszairól csodálhatjuk a Pilis vonulatait, a kertben pedig élvezhetjük a kertész által gondozott pázsitot.

újszerű ház

A válogatásunk legdrágább darabjának minden szeglete, egyedi stílusban került kialakításra, amiben a modern elemek és az elegancia ötvöződik. Ahogy megnézzük a képeket felfedezhetjük, hogy beosztása nagyon jól átgondolt, divatos és olyan megoldásokat alkalmaztak, amik a helytakarékosságot segítik. A mesés otthont egy 1108 gondozott kert öleli körül.

agglomerációs házak

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)