A kis lakások is lehetnek otthonosak!

Milyen jó lenne ha metróvonal közelében tudnánk lakni – halljuk az ismerősök szájából. Azt hinnénk, lehetetlen manapság efféle kis kecókra lelni, de nem! Mi találtunk ilyeneket, mutatjuk is őket!

Az első lakást keresők sokszor nincsenek könnyű helyzetben, mert nem könnyű megtalálni azt a kedves kis kuckót, ami közlekedés szempontjából és a pénztárcánk számára is elfogadható. Ha viszont kiválasztottuk az ingatlant, akkor már csak a lakás kinézetével kell foglalkozzunk és a személyiségünknek megfelelőt választani.

Ezúttal a 3-as metróvonal vonzáskörzetében néztünk szét, olyan lakásokat keresve, amik felújított állapotban vannak és fiataloknak, pároknak, egyetemistáknak kifejezetten kedvezők lehetnek.

Sokunk kedvenc kerületében, a XIII.-ban találtunk rá erre a hangulatos kis otthonra, ami közlekedés szempontjából kiváló, pár perc sétára elérhető a 3-as metró Dózsa György úti megállóhelye, valamint több troli és busz is. Az éjszakai hazajutásért sem kell aggódni, hiszen a közelben 2 éjszakai busz is megáll. A környék kikapcsolódási és vásárlási szempontból (éttermek, mozik, bevásárlóközpont, piac) is kedvező, ezenkívül a közelben a sportolási feltételek is adottak. A lakás kis méretű, de amint láthatjuk, jól kihasználhatjuk a tereket és a magunk stílusára varázsolhatjuk azt,

XIII. kerületi lakások

Újpesten, a Rózsa utca elején egy másfél szobás, magas emeleti lakásra bukkantunk. A környék infrastruktúrája megfelelő, 10 percre van a 3-as metró végállomása, de bevásárlási lehetőségek is adottak, sőt kórház és óvoda is. A lakás ideális lehet pároknak, fiataloknak, de befektetési szempontból is.

eladó lakások Újpest

Terézvárosban, a Vörösmarty utcában egy felújított galériás garzonlakás is kedvező lehet, hiszen innen 10 percre érhetjük el a Nyugati pályaudvart, de pár utcányira a trolik is a rendelkezésünkre állnak. A biztonság is adott, mivel a függőfolyosó utolsó lakásáról van szó, így zárható folyosórészt is kapunk.

eladó lakások

A Palotanegyed Baross utcájában egy másfél szobás belső udvarra néző lakást kínálnak. Az alapterületéhez egy 6,8 nm-es galériás rész is társul, ami még jobban kitágítja a lakás élhető tereit. A Kálvin tér és a Corvin köz közelsége a lehetőségek tárházát kínálja az itt lakók számára, szórakozási és bevásárlási szempontból is. A felújított kislakás akár azonnal költözhető!

VIII. kerület

A X. kerületben levő másfél szobás lakás nagyon szerencsés helyen van, csendes, zöld környezetben, de mégis pár percnyire van a 3-as metró és a 3-as villamos. Az otthon felújítása során kicserélésre kerültek a villanyvezetékek, vízvezetékek, gázvezetékek is. Egy vadonatúj konyhabútor is beépítésre került, ez az ingatlan vételárát is képezi.

X. kerület

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)