Melyik padlószín viszi a prímet?

A padló nagyon sokat adhat a szoba hangulatához, ám sokan nem fektetnek eléggé nagy hangsúlyt erre a felületre. Mégis, érdemes a padlózat stílusára, anyagára és kinézetére is nagyon odafigyelni. A szőnyegpártiaknak is fontos mire kerül ez a drapéria. Sőt, ők több mindenre kell odafigyeljenek a szoba kialakításakor.

A padló színe és stílusa is ugyanakkora szerepet kaphat mint a bútoroké, mivel ezeket nagyon kellemesen össze kell hangoljuk ahhoz, hogy megteremtsük a tökéletes látványt.

Sokan szeretik a fa dizájnt. A barna színt illesztve a fehér falakhoz és kiegészítőkhöz, egészen hangulatos tereket kaphatunk. A fából készült elemek egymásra élpülő használatát láthatjuk ebben a XIV. kerületi otthonban is.

XIV. kerület

A parkett mellett fából, a képen látható stílust is alkalmazhatjuk, ami elég vintage hatást kelt, de a csempe imitáció is jó választás lehet, hiszen így még nem is olyan hideg a felület, de mégis az általunk kedvelt kis típust alkalmaztuk.

padló stílus

Legyünk néha bátrabbak: a barna szín erősebb árnyalatát is választhatjuk a szobánk bútordarabjainak kihangsúlyozásához. A sötétebb szín hatásosabban teremthet kontrasztot.

miskolci lakások

Itt egy hófehér változat is, ami még kényesebb lehet, de ha ügyelünk rá, akkor akár be is vállalhatjuk. Attól mert kényes felület, még jól mutathat, főleg ha a megfelelő színkombinációkkal dobjuk fel az adott teret.

eladó lakások

A szürke árnyalatok felé is elmozdulhatunk, főleg ha a bútordarabok élénkebb színűek. Nézzük csak ennél az V. kerületi lakásnál, mennyire kihangsúlyozódnak a lakberendezési kellékek. A szürke sok színnel talál, így ha más színekbe öltöztetnénk a lakást, akkor ehhez a padlóhoz nem is kellene nyúlni.

V. kerület

Képek forrása: https://hu.pinterest.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

© 2024 (v2.202102)