Exkluzív penthouse lakások, páratlan budai panorámával!

A penthouse lakások nagyon népszerűek, de milyen tényezők teszik ezeket különlegessé? A magasemeleti penthouse otthonok, nagy méretűkről – és ehhez kötelezően hozzátartozó nagy teraszokról – ismertek, amiket legtöbbször tetőkert jellegű kialakítás jellemez. Általában az épületek legfelső egy-két emeletén helyezkednek el, ebből adódóan több irányú kilátást, igazi panorámát kínálnak.

A penthouse lakások az exkluzív kialakítás mellett magas szintű szolgáltatásokkal is hódítanak. Budapesten körülnézve kevés olyan új építésű ingatlant találunk, amelyekről elmondható, hogy az igazi penthouse lakások jellemzőit viselik- Ugyanakkor a XIII. kerületben található Fáy68 társasház két legfelső otthona például éppen az előbb említett tulajdonságokkal rendelkezik.

Az ingatlan kialakításakor a praktikumot helyezték előtérbe, minőségi anyagokból építkeztek, ám mindemellett lehetőség van a személyre szabásra. Tehát mi választhatjuk ki a burkolatokat és akár a falak színét is. A vastag szigetelés és a korszerű nyílászárók pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy alacsony rezsiköltséggel számoljunk minden hónap végén.

új építésű lakások

Az ősfákkal övezett, összesen 5 lakásos társasház legfelső emeletein, dupla emeletes penthouse lakásokat alakítottak ki. A belső két szintet, egy lépcső köti össze, ez különlegessé teheti az otthon töltött perceket, hiszen jobban elkülöníthetjük az élhető tereket, megteremthetünk intimebb lakásrészeket, amelyekben a család minden tagja megtalálja a saját helyét. A dupla emeleti lakásban úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kétszintes házban élnénk.

A két otthon néhány adottság terén különbözik egymástól, például az egyik 4, a másik 5 szobás, de a tájolásuk is más, hiszen az egyik fekvése északnyugati, a másiké pedig délnyugati. Az egyik lakáshoz, egy tetőtéri, körpanorámás terasz is tartozik, ami zöld növényekkel körülvett kis pihenőszigetet is biztosít. Innen káprázatos panorámában részesülhetünk, a budai hegyeket nézve, hangulatos perceket tölthetünk a magasban.

tetőteraszos lakások

A társasház  kertvárosi környezetéből adódóan csendes, kisforgalmú utcák kereszteződésénél fekszik, ahonnan mégis könnyen megközelíthetjük a 12, 14-es villamost, valamint több buszjáratot is.

A környék dinamikusan fejlődött az utóbbi időben, ezért a közelben minden szolgáltatás megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges, sőt a Béke tér és a Rákospatak közelsége is értéknövelő. A környéken, könnyedén elérhetjük az óvodát, iskolát, játszótereket és cukrászdát, de sportolási igényeinknek is kielégíthetjük.

panorámás lakások

A Fáy utcai társasház várható befejezése sincs már messze: ez év IV. negyedévre ígérik. A beruházó úgy látja, hogy ezek az izgalmas kétszintes otthonok, erkélyeikkel és kellemes kertvárosias környezetükkel levehetik a lábukról az olyan családokat, akik a belvároshoz közel akarják megteremteni a tágas, kényelmes családi fészküket, méghozzá egy olyan társasházban, amely a kis lakásszámának köszönhetően hangulatos családi légkört kínál.

A cikk megjelenését a Fáy 68. beruházója támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

© 2024 (v2.202102)