Északi part: 5 nyaraló a Balaton partjáról, amibe azonnal beleszeretsz!

Már tavaly is megfigyelhettük, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt. Ki ne szeretné a nyári hétvégéit a saját Balaton-parti házában, vagy luxusvillájában tölteni?! A tavasz kezdetével pedig egyre jobban várjuk, hogy megérkezzen az igazi jó idő, és kirándulhassunk, pár hónap múlva pedig strandolhassunk is végre a Balaton partján. Nézzük, milyen csodás villákat találtunk a tó mellett.

Természetesen a Balaton parton minden kategóriában találhatunk ingatlanokat, ma árban viszont határ a csillagos ég. Bár 200-500 milliós darabokat kevesen engedhetnek meg maguknak, szerencsére találunk jó állapotú nyaralókat azért kevesebb pénzért is. Most viszont a vágyakozásé a főszerep: ebben az összeállításban 5 felső kategóriás, luxus szintű balatoni nyaralót mutatunk be, mégpedig az északi part gyönyörű vidékéről!

Alsóörsön található válogatásunk első darabja. A 180 nm-es nádtetős házikót gyümölcsös kert és szőlő sorok veszik körül, melyek között sétálva elénk tárul a nagy kék tó látványa. Csendes környék óriás terasszal és kerttel.

Szintén Balatonalmádiban található ez a 200 nm-es hat szobás medencés dupla garázsos minimál ház. Elhelyezkedését illetően is szerencsés választás, könnyen elérhető innen bármi, de mégsem a turista forgalom közepén helyezkedik el.  800 nm-es kertjében nem csak egy hatalmas medence található, egy kerti tavacska mellől is csodálhatjuk a panorámát.

Tihany is kedvelt úti cél a Balatonra látogatók körében. Az alábbi kúria Cserhegyen található, ahonnan csodás panoráma nyílik a Balatonra. A lakótérben hét szoba található illetve minden olyan eszközzel és berendezéssel fel van szerelve ami a kényelmünket szolgálja: fűthető gépkocsilejáró, automatikus öntözőrendszer, teljes riasztórendszer, klíma illetve kandalló is. A telken pedig még egy hangulatos borospince is helyet kapott.

Válogatásunk utolsó tagja egy balatonkenesei vízparti luxus ingatlan. A házhoz saját vízpart és kis kikötő terület tartozik a lakótér pedig 7 szobából és hozzátartozó 5 fürdőszobából áll, mindegyik hálószoba teraszkapcsolatos és panorámás. A hozzátartozó telek parkosított, kültéri medence jakuzzi és grillező terasz is szolgálja a kényelmet és a pihenést.

Ha pedig további képeket szeretnél látni a villákról, kattints a képekre!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)