Északi part: 5 nyaraló a Balaton partjáról, amibe azonnal beleszeretsz!

Már tavaly is megfigyelhettük, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a balatoni ingatlanok iránt. Ki ne szeretné a nyári hétvégéit a saját Balaton-parti házában, vagy luxusvillájában tölteni?! A tavasz kezdetével pedig egyre jobban várjuk, hogy megérkezzen az igazi jó idő, és kirándulhassunk, pár hónap múlva pedig strandolhassunk is végre a Balaton partján. Nézzük, milyen csodás villákat találtunk a tó mellett.

Természetesen a Balaton parton minden kategóriában találhatunk ingatlanokat, ma árban viszont határ a csillagos ég. Bár 200-500 milliós darabokat kevesen engedhetnek meg maguknak, szerencsére találunk jó állapotú nyaralókat azért kevesebb pénzért is. Most viszont a vágyakozásé a főszerep: ebben az összeállításban 5 felső kategóriás, luxus szintű balatoni nyaralót mutatunk be, mégpedig az északi part gyönyörű vidékéről!

Alsóörsön található válogatásunk első darabja. A 180 nm-es nádtetős házikót gyümölcsös kert és szőlő sorok veszik körül, melyek között sétálva elénk tárul a nagy kék tó látványa. Csendes környék óriás terasszal és kerttel.

Szintén Balatonalmádiban található ez a 200 nm-es hat szobás medencés dupla garázsos minimál ház. Elhelyezkedését illetően is szerencsés választás, könnyen elérhető innen bármi, de mégsem a turista forgalom közepén helyezkedik el.  800 nm-es kertjében nem csak egy hatalmas medence található, egy kerti tavacska mellől is csodálhatjuk a panorámát.

Tihany is kedvelt úti cél a Balatonra látogatók körében. Az alábbi kúria Cserhegyen található, ahonnan csodás panoráma nyílik a Balatonra. A lakótérben hét szoba található illetve minden olyan eszközzel és berendezéssel fel van szerelve ami a kényelmünket szolgálja: fűthető gépkocsilejáró, automatikus öntözőrendszer, teljes riasztórendszer, klíma illetve kandalló is. A telken pedig még egy hangulatos borospince is helyet kapott.

Válogatásunk utolsó tagja egy balatonkenesei vízparti luxus ingatlan. A házhoz saját vízpart és kis kikötő terület tartozik a lakótér pedig 7 szobából és hozzátartozó 5 fürdőszobából áll, mindegyik hálószoba teraszkapcsolatos és panorámás. A hozzátartozó telek parkosított, kültéri medence jakuzzi és grillező terasz is szolgálja a kényelmet és a pihenést.

Ha pedig további képeket szeretnél látni a villákról, kattints a képekre!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

© 2024 (v2.202102)