5 szupertrendi fürdőszoba dizájn!

Fürdőszoba felújítás előtt állsz? Megmutatjuk az idei trendeket, amik közül neked is biztos elnyeri valamelyik a tetszésed! Mindegy, hogy mekkora a fürdőszobád, itt biztosan elleshetsz néhány ötletet, amivel stílusosabbá teheted!

A fehér színű fürdő sosem megy ki a divatból, ezt a színt praktikussági okokból is érdemes fontolóra venni. Ha kicsi a fürdőszobánk, akkor egy ilyen világos színtől optikailag tágasabbnak hat. Egy jó trükk, ha ehhez jól bevilágítjuk, hogy minél fényesebb is legyen. Ha azonban feldobnánk valamivel, egy mintás padló a fehér csempe mellé tökéletesen mutat, jól látszik az alábbi budapesti lakás fürdőszobáján is.

 

Padló helyett választhatsz egyetlen falat is a mintás csempének. Legyen akár a zuhanyzónál, akár a tükör mögött, mindenképpen jól fog mutatni!

A fürdőszobában is van helye  a növényeknek, és minden természetes kiegészítőnek.  Ha elég merész vagy, akkor válassz egy ilyen fatörzs mosdókagylót, mint az alábbi képen! Harmonizálni fog a növényekkel és más természetes elemekkel, sőt, egy modern fürdőszobát is feldob. Nézd meg milyen jól mutat ebben a fürdőhelyiségben is!

 

A bézs szín sosem unalmas, főleg nem a fürdőben. Használjuk több árnyalatát és válasszunk hozzá színben illő, természetes anyagokat, mint fa vagy kő. Egy jó megvilágítással és ezekkel az anyagokkal máris egy rusztikus stílusú fürdőszobában találhatjuk magunkat, mint ebben a VI. kerületi lakásban is láthatjuk.

Egy nagy tükör jó választás lehet egy kisebb fürdőszobába, hiszen nagyobbnak, tágasabbnak hat tőle a helyiség. Ha pedig ilyen szép darabot választunk, mint ez a XIII. lakás fürdőszobájának ezüst tükre, még nagyon trendivé is varázsoljuk vele a fürdőt.

 

A külföldi képek forrása: www.pinterest.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)