Duna-parti panoráma, ami örökké a Tiéd!

A Duna-parti elhelyezkedés, az örökpanoráma és a luxus mindig is hívogató szavaknak számítottak az ingatlanpiacon. Budapesten kevés olyan eladó lakást találunk, ami mind a három vonzerővel rendelkezik, hát még a belvároshoz ilyen közel!  A XIII. kerület még mindig a népszerűségi lista tetején áll ami, annak köszönhető, hogy folyamatos a fejlődés: irodaházak, lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztések állandó célpontja.

A XIII. kerületen belül egy jól ismert, különleges terület van a fejlesztők fókuszában: ez pedig a Marina-part.

Itt a nap 24 órájában úgy érezhetjük magunkat mintha egy nagyvárosi nyaraláson lennénk: a Duna közelsége, a rendezett parkok, sétányok. A kikapcsolódási- és vásárlási lehetőségek mind-mind egy karnyújtásnyira vannak, de még a belváros pezsgő élete is negyed órán belül elérhető. A környék infrastruktúrája kiváló: 5 perc sétára van a 3-as metró, a 15-ös, 105-ös buszok állomásai és a BKK hajókikötő. Ez utóbbi a reggeli és délutáni csúcsban verhetetlen gyors, és még pihentető percekkel  is megajándékozza azt, aki mondjuk Dél-Budára megy, vagy onnan érkezik.

Ebben a különleges környezetben épült 2018-ban a 40 lakásos a Marina Bay Residence társasház, amelyben változatos elrendezésű, alaprajzú lakáskínálatot és persze modern technológiával felszerelt luxuslakásokat találunk. Az épület lépcsőházainak mindegyikében exkluzív építészeti és belsőépítészeti megoldások kaptak helyet, amelyek kialakításakor az extravaganciára is nagy hangsúlyt fektettek.  A biztonságot a 24 órás portaszolgálat és biztonsági felügyelet nyújtja.

budapesti luxus lakások

További képekért kattints a fotóra!

A Marina Bay luxus épületében bukkantunk rá erre a hangulatos, 4 szobás lakásra, amibe akár holnap beköltözhet az új tulajdonos. A földig érő ablakokon kitekintve a kanapéról a saját, 44 nm-es zöld kertünkre, a Dunára és az Öbölre látunk rá. Ki ne szeretné itt meginni a reggeli kávéját vagy naplementekor kiülni és nézni a yachtok ringatózását?!

XIII. kerületi lakások

További képekért kattints a fotóra!

XIII. kerület

További képekért kattints a fotóra!

A luxus- és a térérzéshez a 3 méteres belmagasság és az már említett, földig érő ablakok tesznek hozzá sokat. A neves lakberendező munkájában az igényes burkolatok, kreatív belsőépítészeti megoldások, a minőségi anyagok kerültek előtérbe, amiket gondosan összeválogatott kiegészítőkkel tettek teljessé, megteremtve a modern harmóniát.

A divat ellenére a praktikum a lakás minden részére jellemző. A konyha gépesített és helytakarékos, külön kamra rejtheti el Nagymama lekvárját, a főzni szeretők nagy örömére.

A különleges adottságokkal rendelkező lakás befektetésnek is kiváló, hiszen a környéken hatalmas kereslet mutatkozik az exkluzív, kiadó lakások iránt.

eladó lakások XIII. kerület

További képekért kattints a fotóra!

A cikk megjelenését az Otthon 13 Kft. támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

© 2024 (v2.202102)