Púder rózsaszínben szép az élet!

Púder rózsaszínű falak vagy kiegészítők? Sokan idegenkednek a színtől, de felesleges, hiszen nem arról van szó, hogy az egész lakás rózsaszínben fürödjön, hanem csak arról, hogy egy kis üde színfoltot vigyünk a szimplább, szürkébb terekbe.  A 2019-es év trendi színei között szereplő halvány rózsaszín árnyalatot sokan előszeretettel használják erre. 

Lakáskereséskor gyakran találkozunk olyan otthonokkal, amelyekben minden elem a legtökéletesebb helyen van. Ezek legtöbbször lakberendezők által megálmodott, valójában szinte kifogásolhatatlan csodák. Ilyen nagy átalakulások persze sokszor a nulláról kezdődnek és a lakás totális újjászületését hozzák magukkal. Lakberendezéskor pedig sok tényezőre oda kell figyelni, az anyaghasználattól kezdve, egészen a színekig, és nagyon nem mindegy mit-mivel kombinálunk.

Terézváros több dizájn lakást is rejt, ezek közül most ezt a 3+1 szobást vettük szemügyre.

Terézváros

Ez, a VI. kerület szívében levő luxuslakás több szempontból is kedvező. Az Oktogon és a Nyugati pályaudvar közelsége miatt kiváló közlekedési feltételeknek örülhetünk: több villamos, busz és két metróvonal is mind-mind igénybe vehető. Ha a szívünk éppen azt kívánja, akkor ezeket használva könnyen eljuthatunk a város bármelyik pontjára, de a közelben is bőven találunk kikapcsolódásra, pihenésre, sportolásra alkalmas helyeket. A bevásárlási lehetőségek, köztük a WestEnd pláza is könnyen elérhető.

A lakás – méretéből adódóan – alkalmas lehet nagyobb családoknak, vagy akár befektetésre is. A fiatalok örülhetnek a jó közlekedésnek és közeli beülős helyeknek, a családok pedig hálásak lehetnek, mivel több óvoda, iskola, orvosi rendelő és piac is található a közelben.

Pest

A jó infrastruktúra nem minden, de ha pluszban egy kényelmes, modern kialakítást is kapunk, akkor még értékesebb lehet egy ilyen ajánlat. Ez az otthon teljes körű felújításon is átesett, sőt jobban mondva teljes átalakításon. A munkálatok során ez az otthon teljes bútorzatot, légkondicionálót, és alaposan felszerelt konyhát kapott.

Ha megnézzük a képeket láthatjuk, hogy kialakításakor mennyire odafigyeltek arra, hogy nem csak minőségi, hanem esztétikai szempontból is megfelelő legyen az összhang. Itt a dizájnos berendezés mellett, a helytakarékosságra is tekintettel voltak, mindent úgy helyeztek el, hogy ne érezzük zsúfoltnak a tereket.

A púderrózsaszín kiválóan segít tehát a hangulatteremtésben. Szerencsére nincs itt túlzott használat, csak néhány kiegészítőt találunk, amik nagyon passzolnak a fehér és a barna színhez. A mindig trendi fa dizájn is nagy szerepet kapott, ami általában egy régiesebb hangulatot sugall, ám a megfelelő modern elemekkel hangsúlyozva igen látványos lehet.

VI. kerületi lakások

A különleges otthon nagysága és infrastruktúrája, nagyobb családok mindennapjait könnyítheti meg, főleg úgy hogy felújítási munkálatokon biztosan nem kell aggódni egy néhány évig.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)