Váci út menti kis lakások, nagy lehetőségekkel!

Befektetnél olyan lakásba, ami jó közlekedési feltételeket kínál és még van is benne további potenciál? Akkor ideje lakásszemlét tartani Budapest legforgalmasabb sugárútján, az “irodafolyosón”, ahonnan egyenesen a belvárosba vezet az út. Az itt sorakozó irodaházak, lakótelepek, új építésű beruházások rengeteget emeltek a környék színvonalán. A Váci út közelében elhelyezkedő otthonokat veszik, mint a cukrot, hiszen befektetési szempontból ezek tökéletes választást jelentenek.

A frekventált csomópontok, a jó infrastruktúra és a környék adta lehetőségek az itt lakók mindennapjait megkönnyítik, kellemesebbé teszik. A közelben levő kikapcsolódási és sportolási lehetőségek, a Duna, a Margit-sziget nem csak a fiatalok számára hívogatók. Befektetési szempontból: a kinézett otthonok közül érdemes az olyanokat kiválasztani, amelyekbe nem kell sok pénzt, időt tenni ahhoz, hogy bérlőt találjunk.

Nézzük, hogy az Otthontérkép kínálatában milyen Váci úthoz közeli lakásokat látni mostanság!

Újlipótvárosban, a Hegedűs Gyula utcában egy 25 nm-es kis garzon keltette fel figyelmünket. A nagy belmagasságának köszönhetően egy állógaléria jelenléte is tágítja az élhető tereket, így esélyünk van az intimitásra is. Az ingatlan teljes körű felújítása az idén fejeződött be, így egy darabig az új lakónak nem kell ezekkel a munkálatokkal bajlódnia. Az kis kuckó kiváló választás lehet pároknak és befektetésnek is.

XIII. kerületi lakás

Itt, a Gogol utcában egy másik, 1 szobás lakást választottunk ki, amit bútorozott állapotban is megvásárolható. A jó infrastruktúrájának és megközelítésének köszönhetően minden könnyen elérhető, ami a mindennapjainkhoz szükséges. A Váci úton balra vagy jobbra indulva is mindent megtalálunk. A Lehel téri piac, orvos, de a Westend bevásárlóközpont is könnyen megközelíthető.

eladó lakások XIII. kerület

A 3-as metróvonal, Dózsa György úti megállóhelyétől pár percre ez az 1 szobás, színes kis lakás keresi új tulajdonosát, amiben szemmel láthatóan nagyon jól kihasználhatjuk a tereket és nagyon hangulatossá varázsolták az otthont. Az ingatlan néhány évvel ezelőtt felújításon is átesett, azóta folyamatosan karbantartott állapotban van. A környék biztosít arról, hogy soha ne unatkozzunk, kávézók, éttermek, a Duna-part is mind a közelben van, de 10 perc trolizással vagy ugyanennyi bringázás után, akár a Városligetben is megpihenhetünk.

Váci út

Az Árpád híd és az 1-es villamos Honvéd kórház megállója közelében egy 2010-ben felújított ingatlant is kiválasztottunk. A munkálatok során műszakilag és esztétikailag is rendbe tették, de hangszigetelést és vízzáró réteget is kapott. A nagyobb tér elérése érdekében egy fekvőgalériát is kialakítottak.

Angyalföldi lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)