Kertre néző új lakás, de a belvároshoz is közel!

A belvároshoz nagyon közel, a Westendtől pár lépésre, hatalmas zöld kertre néző új építésű lakásokat találtunk.

A legigényesebb vevők általában új, vagy újszerű lakásokat keresnek. Olyat, ami mindenhez közel esik, mégis nyugodt, csendes, zöldre néz. Újlipótváros kínálatában szétnézve rá is bukkantunk egy ilyen, rejtett kincsre!

Az új társasház a Lehel téri metrómegállótól mindössze 200 méterre, azaz 3 percnyi sétára van, a Westend hátsó főbejárata, a mozik felől is csak 4 percre, a Duna parti „luxus zöldfelület”, a Szent István Park pedig csak 10 perc. A Westend Házban azonban a Duna partjáig sem kell elsétálni, mert minden lakáshoz erkély – méghozzá meglehetősen tágas – jár, és a környék viszonylatában hatalmas belső zöld udvarral is csábít a ház.

A garzonokhoz is 8,6 négyzetméteres terasz dukál, a nagyobb lakásokhoz pedig akad még tágasabb terasz is.

Mi több, a hátsó traktus déli-délnyugati fekvésű, tehát rengeteg a napfény. És a slusszpoén az, hogy arra, hogy saját kanapénk vagy étkezőasztalunk ússzon fényárban, nem is kell egy-két évet várni.

Az új lakásoknak ugyanis már megvan a jogerős használatbavételi engedélyük: azonnal költözhetők!

A beruházó ráadásul az építőiparban 38 éves hagyományokkal rendelkező ÉPKAR Zrt., azaz sem a minőséggel, sem a garanciával nem lesz gondunk.

Szerencsére akad még kisebb és nagyobb lakásokból is választék – bár a kis lakást keresőknek nem árt sietni!

Az olyan extrák, mint a beépített konyhabútorok, a redőnyök, vagy a mennyezeti hűtés (nem fúj a klíma, csak hűt) padló- és mennyezetfűtés már csak hab a tortán.

A cikk megjelenését a Westend Ház beruházója támogatta.


© 2021 (v2.202102)