Tavaszi hangulat házon belül is!

Nehézkesen ugyan, de megérkezik végre a tavasz! Mindenki jobb kedvvel ébred fel, és szívesebben megy ki a természetbe. A tavasz varázsát, az otthonunkba is beengedhetjük, méghozzá úgy, hogy a lakberendezési elemeket, díszeket egy kicsit felfrissítjük. A nyomott időszak után, jó lenne olyan helyiségeket kiakalítani, amik egy kicsit színesebbek, bevállalósabbak.

A nagy újítást a kisebb elemektől is kezdhetjük, és eljuthatunk egészen a nagyobb átalakításokig. Takarítás után az otthon mindig egy kicsit újjá születik, képzeljük el egy-egy elem cseréjével, átrendezésével milyen változást érhetünk el.

1.

Kezdjük is egy kisebb lépéssel, mégpedig a könyvespolc átrendezésével.  Hajlamosak vagyunk minden kis kacatot lepakolni a polcokra, ezért egy idő után odatekintve nagy káosszal nézünk szembe. Érdemesebb időnként egy kicsit szellősebbre, egyenletesebbre átrendezni a polcokat, ilyenkor egészen más arculatot kapunk.

eladó házak

További képekért kattints a fotóra!

2.

Ha gardrób helyiségünk is van, akkor ezt feldobhatjuk egy tapétával, új lámpával.

Budapesti Házak

3.

Egy új dohányzóasztal is feldobja a tereket, de ha nem akarunk újba fektetni, akkor érdemes olyan tárgyakat elhelyezni, amelyek hosszabb ideig is megállják a helyüket díszelemként. Az alábbi ürömi ház nappalija tökéletes példa erre.

agglomeráció

4.

Hangsúlyozással is felkelthetjük a figyelmet. Egy érdekes forma, kialakítás, vagy szín csak úgy vonzza a tekintetet. Ebben a budaörsi otthonban nagyon sok figyelemfelkeltő elemet fedezhetünk fel.

5.

Egy kis színt is vihetünk az otthonba, ezt legegyszerűbben tárgyakkal, fotókkal, díszekkel és persze új, tarka takarókkal tehetjük meg.

6.

A növények és a színes szép virágok is határozottan közelebb visznek a természethez.

eladó házak Budaörs

7.

Engedd meg azt is, hogy végre a természetes fény lepje el a tereket.

Pilisi házak

8.

Néhány teret fess át! Megéri olyan színekben gondolkodni, ami természetesnek találsz a lakberendezési elemekhez, de ami egy kicsit világosabb, így a besütő napfénnyel összhangban nagyobb hatást ér el. Ebben a XVI. kerületi házban a halványabb zöld például nagyon jól mutat.

9.

Az egyszerű falakat érdemes valamilyen dísszel “felöltöztetni”, ilyenkor több mindenre gondolkodhatunk, ilyen lehet egy óra, kisebb polc vagy fények.

Budapest XVI. kerület

 

A képek és az inspirációk forrása: https://www.elledecor.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)