Új lakás a diplomatanegyed szívében?! Igen, lehetséges!

Vannak olyan részei a fővárosunknak, ahová rengetegen szeretnének költözni, mégis nagyon ritka az eladó lakás. Hát még az új, vagy újszerű eladó lakás! Ilyen környék a Külső-Terézváros Diplomatanegyede is, az Andrássy út és az alapos megújulás előtt álló Városliget közvetlen szomszédságában. Itt akadtunk most új építésű lakásokra.

Errefelé mindig is a legigényesebb rétegek találtak maguknak otthont. A századfordulós gyönyörű villák, a nagykövetségek és az elegáns lakó-paloták környéke ez, sok szempontból „megveri” ez a környék a belváros vagy az Újlipótváros legelegánsabb részeit is!

Ebben az összeállításunkban ezt a valóban egyedi fővárosi környezetet vettük szemügyre. És lám, még új építésű lakásokat is találtunk, amelyek rövidesen beköltözhetőek lesznek. A 38 lakást magába foglaló Benczúr 11 projekt három épületből áll, ahol már ősztől a lakók költözhetnek, méghozzá még a kedvezményes áfakulcs mellett. Nem árt azonban sietni a tehetős vevőknek, mert a hírek szerint a 38-ból már csak 8 lakás vár gazdára.

Ilyen környéken természetesen a vevők elvárják, hogy a belső kialakítás teljesen személyre szabható legyen. A beruházótól, a Pannónia Nyugdíjpénztártól kapott információk szerint bankhitel nélkül, saját erőből finanszírozzák a projektet. A stabil pénzügyi háttér mellett ez garantálja a minőségi, határidőre történő átadást, annál is inkább, mivel a beruházó maga is az ingatlanba költözik.

A komplexum Benczúr utcai patinás homlokzatú épületszárnya fog otthont adni a Pannónia Nyugdíjpénztár új székházának.

Az egyedi kivitelezés itt ráadásul nem csak a burkolatok, a szaniterek, a belső ajtók kiválasztását jelenti, hanem az elektromos és gépészeti kialakítást, a válaszfalak mozgatását, illetve egyéb extra igények teljesítését is magába foglalja. Például jakuzzi kialakítását a teraszon!

Az említetteken felül nagy előnyt jelent a projekt lakásaiban a benapozottság, a belvárosi elhelyezkedés ellenére meglepően tágas, szellős terek, a nagy üvegfelületek (ablakok, erkélyajtók, erkélykorlátok), a remek alaprajzok.

Persze az úgynevezett műszaki tartalom is nagyon igényes: a legkorszerűbb hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés mellett beépített, elektromos távvezérléssel szabályozható alumínium redőnyök is lesznek a lakásokban.

Aki hosszabb távon gondolkodik annak fontos, hogy hosszú távon értékálló befektetésre lelhet, akár saját, akár kiadási célból vásárol. Ugyanis a közeljövőben nem várható hasonló volumenű, új lakóingatlan fejlesztés a közelben, mert a műemléki környezet és a belvárosi zárt sorú beépítés költséges és bonyolult kivitelezési feltételeket követel.

Cikkünk megjelenését a Benczúr 11. projekt fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

© 2024 (v2.202102)