Csak rád vár a béke szigete az erdő ölelésében!

Rád, aki befektetési lehetőséget keresel. Rád, aki elvonulnál a világtól, és ezt másoknak is megmutatnád. Rád, aki egy vállalkozásra nemcsak üzleti lehetőségként tekintesz, hanem valódi értéket szeretnél közvetíteni.

Tavasszal ébred a természet és az ingatlanpiac is. Különösen igaz ez a balatoni és Balaton közeli ingatlanok esetében, melyek iránt már ilyenkor kimagasló az érdeklődés, mind magánszemélyek, mind befektetők részéről.

Bárhonnan is érkezzenek azonban az érdeklődők, ilyenkor már nem azokat az ingatlanokat keresik, amelyek jelentős felújításra szorulnak, hanem azokat, amelyek kiváló állapotban vannak, vagy minimális ráfordítással még a szezon kezdete előtt top formába hozhatók.

A közvetlen Balaton-parti településeken a szezon inkább csak a nyári hónapokra koncentrálódik, a magyar tengertől távolabb, a turisták körében szintén népszerű Balaton-felvidéken azonban már kora tavasszal beindul a kirándulóturizmus, és meg sem áll ősz végéig.

Aki itt talál egy príma állapotban lévő ingatlant, már tavasszal fogadhatja az első vendégeket, különösen, ha ez az ingatlan sokféleképpen hasznosítható. Egy ilyen sokoldalú birtokra bukkantunk Uzsán, a festői szépségű Kerekerdő ölelésében.

Uzsa a Keszthelyi-hegységben, Keszthelytől 22, Tapolcától és Balatonedericstől egyaránt 12 km-re fekszik. A településtől 500 méterre, a keszthelyi erdőben, több ezer hektárnyi erdőséggel körülölelve fekszik egy tisztás, melyen az egykori Eszterházy vadászkúria született újjá Kerekerdő Panzió és Szabadidőközpont néven.

A Kerekerdő nem az a létesítmény, ahová akkor érkezik az ember, ha egész nap a nyüzsgő Balaton-parton süttetné magát, hanem inkább akkor, ha maga mögött hagyná a világot, és az erdő csendjét élvezné.

A Kerekerdő egy olyan “élménycsomag”, ahol 120 nm-es rendezvénytermet, és 140 nm-es kültéri színpadot, füves sportpályát, hatalmas fenyők alatt megbúvó, fedett kültéri étkezőt, bio kertet, melegházat és egy tavat is találhatunk.

Egy igazi kuriózum, ahonnan a Sümegi vár, a tapolcai Tavas barlang, a Szigligeti vár, a Festetics Kastély, és – ha valakinek ez hiányzik, hát a Balaton is – könnyen megközelíthető. Éppen ezért táborok, osztálykirándulások, céges rendezvények, esküvők, jógatáborok számára is remek helyszín.

A jelenleg is folyamatosan működő, felújítást nem igénylő birtok a vadászkúriában 9 szobával és további 14 faházzal várja vendégeit, de magáningatlan céljára, gazdálkodásra, szellemi központnak, közösségeknek, cégeknek is kiváló lehetőség.

Kora tavasztól késő őszig különösebb hirdetés nélkül is teljes a foglaltság, a tél pedig további lehetőségeket rejt, így üzemeltetése onnan folytatható, ahol jelenlegi tulajdonosa abbahagyja, amint jelentkezik valaki, és él ezzel a páratlan lehetőséggel.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Május 28-án az Arena Mallban nyitja meg első magyarországi üzletét a Primark nemzetközi divatáruház 3100 négyzetméteren, közölte a társaság.

Orbán Viktor reménykedik:  "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

Orbán Viktor reménykedik: "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

A fővárosban folytatódott a Fidesz-elnök, kormányfő kampánykörútja.

© 2024 (v2.202102)