Balaton: 5 nyaraló a déli parton, amibe rögtön beleszeretsz!

Korábbi összeállításunkban a Balaton északi partjáról mutattunk be nyaralókat, most pedig számba vesszük a déli part kínálatát. Hogy miért szeretjük a déli partot? Hát például azért mert csodás kilátás nyílik az északi oldal dimbes dombos tájára, és ha ez nem lenne elég, itt relatíve kedvezőbb árakon találhatunk luxusnyaralókat. Bőven válogathatunk a minden igényt kielégítő ingatlanok közül.

Ha az említett dimbes-dombos tájakat szeretnánk látni, akkor érdemes egy pillantást vetni erre az ingatlanra. Ez a luxusház Siófokon található, hatalmas 2800 nm-es, telkéhez saját Balatonpart-szakasz(!) tartozik. Ráadásul a házat emeletenként el lehet választani, így akár négy különálló lakóteret is létrehozhatunk. Tehát ez a luxusvilla a felső tízezer számára befektetésnek is kiváló, hiszen a négy szinten összesen 15 szoba van kialakítva. A házból kilépve egy szokatlanul nagy, 180 négyzetméteres terasz fogadja a leendő lakót, aki innen gyönyörködhet a tájban. Mutatjuk, hogy mit kapunk 15 darab új, alapkategóriás Ferrari áráért!

Szintén Siófokon található a következő ingatlan is, melyben már geotermikus fűtés is helyet kapott, az ebben az árkategóriában elmaradhatatlan, épített kültéri medencén túl négy gépkocsi beállóval rendelkezik, emellett ez a luxusvilla szintén négy külön lakásra osztható. Az építés éve 2014.

Szintén a közkedvelt Siófokon találtunk egy új építésű, modern stílusban tervezett ingatlant. Ennél a háznál is megvan a lehetőség, hogy felosszuk két lakásra, a parkosított zárt kertjében pedig medence is található. Az ár részét képezi a berendezés, amelynek 40 (!) millió forint az értéke a hirdető szerint.  A házat tehát új bútorokkal, minőségi konyhai gépekkel, további kiegészítőkkel együtt értékesítik.

Siófoktól tovább haladva, Balatonszárszón épült a következő nyaraló, vagy inkább luxusvilla, ahonnan csodás kilátás nyílik Badacsonyra és a Tihanyi félszigetre. Ez az álomotthon szintén saját partszakasszal rendelkezik. A központtól mindössze 900 méterre található. A 170 nm-es ingatlanban 4 hálószoba található, kertjében pedig kültéri jakuzzival kényeztet.

Siófok és Szárszó után következzen most egy régóta a piacon lévő balatonlellei luxusház. Itt aztán minden megtalálható, amit csak el lehet képzelni: wellness részleg, saját moziterem, fitness terem, uszoda, de még saját borospince is van. Az impozáns házhoz egy 100 nm-es terasz is tartozik. Kell ennél több? Igen kell. Kell egy lottó ötös a beköltözéshez…

Ha szeretnél látni további fotókat a nyaralókról, kattints a képekre!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)