Különleges kialakítások, nagyszerű hangulat ebben a belvárosi lakásban!

Egy egyedien kialakított belvárosi lakás nagy keresletet vonhat maga után, hiszen nem csak saját használatra vásárolhatjuk meg, hanem akár rövid távú kiadási célra, “Airbnbzésre” is. A látványos elemek, minőségi anyagok és a jó elhelyezkedés már szinte mágnesként vonzzák az élményre vadászó turistákat.

Egy Erzsébetvárosban elhelyezkedő otthon igazi főnyeremény; hát még ha a remekül jövedelmező Airbnb üzletbe szeretnénk beszállni. A turistáknak ideális, ha nagyon könnyen eljuthatnak a város különböző látványosságaihoz és pihenésre és szórakozásra alkalmas helyek tárházával is találkozhatunk.

Tökéletes példaként ezt a funkcionalista stílusú, dizájnos lakást hoztuk, ami a VII. kerületben, a Rejtő Jenő utcában található. Innen egyenes út vezet a Ligetbe, de a központi Deák Ferenc térre is.

Ezeket a szempontokat figyelembe véve, érdemes tehát az Airbnb üzletbe való beszállást is megfontolni, hiszen egy ilyen lehetőségekkel teli lakás kifejezetten jó, bőven 10 százalék feletti éves hozamot is elérhetünk!

A modern lakásban egy 22, 8 nm-es nappali, konyha, fürdő és közlekedő található. A belmagassgának köszönhetően egy közel 2 méter magas további 10,5 nm alapterületű, üvegkorláttal szegélyezett, állógaléria is kiépítésre került.

Az otthon, a XIX.-XX. század fordulóján épült jó lakóközösségű ház, magasföldszintjén található. Abban a korban ezek a lakások készültek a legjobb minőségben, hiszen ezekben laktak a háztulajdonosok.

Azóta – ahogy a képekből is látható – a lakás teljes körű felújításon is átesett, amely  során a vezetékeket és csővezetékeket is újra cserélték, és a lakásban páraszenzoros szellőztető rendszert alakítottak ki. Emellett az otthon saját mérőórákkal rendelkezik.

Erzsébetvárosi lakás

Trendi, az Insta-generáció számára is pezsdítő lakást varázsolni egyébként is több tényezős odafigyelést igényel. A modern technológián és a minőségi anyagokon túl ötletekre és kreativitásra van szükség, hogy a lakás megtervezése és berendezése a XXI. század igényeit is teljes körűn kielégítse, de kényelmes otthonlétet is biztosítson. Ez a lakás tökéletesen oldja meg a feladatot a teret ritmizáló üveg-acél szerkezetekkel, a természetes és mesterséges fények játékával téve izgalmassá.

A padlófűtést harmadik generációs, kétzónás, távolról vezérelhető okostermosztátokkal irányított intelligens fűtőfólia biztosítja, ami egészen kedvező lehet hidegebb napokon, hiszen már előre egy meleg otthonba érünk haza, és a költségeket is csökkentjük vele.

A fürdőszobában vízhatlan, préselt egyedi bútordarabokat és tárolókat fedezhetünk fel, amiket a nappalitól egy kétfunkciós világítófal választ el. Ez nappal természetes fényt enged be a fürdőbe, sötétben pedig távirányítóval vezérelhető fényekkel teremthetünk nagyszerű hangulatot mind a két lakrészben.

eladó lakások Budapest

Az ablakzugokban kialakított pihenő-olvasófülkék is feldobják a szobát. Itt kellemesen kávézhatunk, olvashatunk és beszélgethetünk. A plusz érték az, hogy itt nem egy közeli, szürke fallal találkozunk, hanem kilátásunk van a kedves hangulatú Hevesi Sándor térre.

belvárosi lakások

A konyha is harmonizál az otthon hangulatával, hiszen egy neves tervező burkolatait használtak fel, ami kellemesen hat a választott lágy színekhez. Így ez a tér is fiatalos és látványos lett.

eladó lakások

Ilyen feltételek meleltt kifejezetten könnyű volt egy olyan minőségi lakást kialakítani, ami a jelen generációk fantáziáját is megmozgatja. Itt egyidejűleg jelenik meg a letisztultság és a minimalizmus, amit komoly fénytechnika hangsúlyoz tovább.

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Méretes az olimpiai büdzsé.

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Egy csomagban a védelempolitika, a kereskedelem és az innováció. 

© 2024 (v2.202102)