Játssz velünk és nyerd meg Szatmári Ferenc salátás könyvét!

Most két különleges salátás Feri könyvet is kisorsolunk!

Első lépésben válaszolj kommentben az Otthontérkép Facebook oldalán feltett kérdésre, másodikban pedig nézz szét az Otthontérkép.hu oldalunk kínálatában és mutasd meg kommentben (másold be a linket), hogy számodra melyik eladó lakás konyhája tetszik a legjobban.

nyereményjáték

Játék és adatkezelési szabályzat

A játék időtartama

2019.04.11. 10:00 – 2019.04.18.12:00

Nyeremény

2 db Szatmári Ferenc – Nemfőzelék hanem 35 saláta könyv

Nyereményadó

A nyereményeket terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Szervező lerója, így a nyerteseket nem terheli a nyereményből adódó fizetési kötelezettség és a postaköltséget is mi álljuk.

A nyertesek kiválasztása, értesítése

A játék nyerteseit gépi sorsolással választjuk ki.

A sorsolás időpontja: 2019.04.18

A sorsolás helyszíne: a Szervező irodája (1036 Budapest, Lajos u. 48-66.)

A nyerteseket Facebook-on értesítjük a nyeremény átvételének módjáról és idejéről, legkésőbb a sorsolás után 1 munkanappal.

A nyertesek nevét közzé tesszük a Szervező által üzemeltetett Facebook oldalon. A nyilvánosságra hozatal során a nyertesek neve jelenik meg. A nyeremények átadása személyesen, illetve postai úton történhet.

A sorsoláson valamennyi nyeremény tekintetében 1 fő tartalék nyertest sorsolunk ki, aki előre lép, amennyiben az eredetileg kisorsolt nyertes nem felel meg a jelentkezés feltételeinek, vagy a nyereményt az értesítést követő 30 napon belül nem veszi át.

A játék menete

A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint: az Otthontérkép hivatalos Facebook oldalán megosztott ingatlanok közül választani, tetszés szerint és kommentben megmutatni, hogy az Otthontérkép.hu oldalunk kínálatából melyik eladó lakás tetszik a legjobban. A válaszokat a kép alatt írd meg nekünk kommentben!

A részvétel feltételei

A játékban részt vehet mindenki, aki kommentel az Otthontérkép hivatalos oldalán feltett kérdésre 2019. 04.11 10:00 – 2019. 04.18. 12:00 között.

A pályázatban résztvevők Facebook azonosítójuk használatával vehetnek részt a játékban. A pályázatban részt vevők a megadott értesítési cím alapján kerülnek azonosításra. Az értesítési cím valódiságáért a játékos felel.

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a nyereményeket felajánló cégek alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (ptk. 685. § (b) bekezdése).

Játékszabályzat elfogadása

A játékban való részvétellel a résztvevő kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a fenti feltételeket. Kijelenti továbbá, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a szervező a Játék és adatkezelési szabályzatot bármikor egyoldalúan módosíthatja.

 

Kép forrása: https://pixabay.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)