Burkold be: friss csempe és járólap trendek!

Az utóbbi néhány évben ismét felbukkantak a feltűnőbb mintás csempék és járólapok a lakberendezési trendekben. Jó ötlet ilyet választani, amolyan egyszerű és nagyszerű megoldás, ha feldobnának valamivel otthonunkat. Mutatjuk, mik a trendek manapság.

Nem csak színek és stílusok között, hanem formák és méretek között is válogathatunk kedvünkre. Elég széles a paletta, a nagy méretű járólapoktól kezdve a kis csempékig, minden méretben találunk divatos és igényes darabokat.

Megmutatjuk, hogy kombináld a különböző stílusirányzatokat különböző burkolatokkal, hogy még trendibb legyen otthonod!

Példának hoztunk néhány gyönyörű eladó, döntően Budapest belvárosában található szépséges lakást!

Nagy sláger lett a Patchwork mintájú csempe, ami leggyakrabban fürdőszobákban vagy konyhákban tűnik fel. Számtalan szín közül választhatunk, ha ilyen falakra vágyunk. Azonban mivel elég mutatós darab, érdemes csak kisebb felületeket burkolni vele, vagy egyszínű lapokkal kombinálni. A kis felületű konyhai falak például remek lehetőséget nyújtanak a “telibe burkoláshoz”, akárcsak ebben az eladó VI. kerületi lakásban.

Nem csak a bútoroknál és tapétáknál, de a burkolatoknál is nagy divatját éli ma a geometrikus mintázat. Egy modern otthonnak kiváló kiegészítője lehet egy-két ilyen elem. A mintákon kívül a 3D-s csempék is jól mutatnak, például a fürdőszobában és a konyhában.

Talán az egyik olyan elem, ami sosem megy ki a divatból, az a virágminta, ha egy kicsit is romantikus az otthonunk, bátran díszítsük virágos csempékkel, járólapokkal. Azonban egy egyszerű letisztult helyiséget is feldob néhány virágos motívum.  Ebben a Bazilika melletti lakásban a konyha falát díszíti hagyományos virágminta, ami jó kontrasztot alkot a fehér falakkal.  Érdemes a hirdetésre kattintva e lakás fürdőszobájára is egy pillantást vetni, amit az előbb már említett patchwork csempe díszít.

Aki a minimalista stílus híve, az válasszon egy színtónusból álló, monokróm burkolatokat, ami tökéletesen passzol a modern vonalhoz. Ha nem ragaszkodunk annyira az egyszerűséghez, akkor egy-egy színes, mintás darab jól ellensúlyozza a hideg árnyalatokat. Azonban önmagában is megállja helyét, hiszen igényes, letisztult benyomást kelt. Ez a szín nagyon jó választás például a fürdőszobában. Ezt az V. kerületi lakást, is ebben a stílusban tervezték.

Klasszikus kedvenc és még mindig divatos, hogy természetes hatású hidegburkolatokat használjunk a lakásba. A betonhoz hasonló járólapok, falburkolatok most nagyon népszerűek a fa vagy kő textúrájú anyagok mellett. Sok lakásban köszön vissza a kő mintázatú csempe, amit főleg fürdőkben használnak. Nem véletlen, hiszen kellemes, természetes hangulatot kelt, jó választás volt ennél a fürdőszobánál is.

Ha érdekelnek további ízléses és felújított, belső budapesti lakások is, kattints ide!

A külföldi képek forrása: www.pinterest.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

© 2024 (v2.202102)